woensdag 23 december 2015

Cafe over te nemen vrij van brouwer

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bekijk het nieuwe aanbod! Trendy schoenen tegen superprijzen. De laatste lifestyletrends.


Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!

Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Shop het grote Aanbod Vans Schoenen bij Nelson. Goeddraaiende café over te nemen met bijhorende feestzaal met capaciteit voor 1personen.


Overname: café-bistro met zonneterras en vrij van brouwer. Overname handelsfonds van bistro met grote visibiliteit en bijzonder veel passage. Jammer voor ons want een gemotiveerd duo kan hier een nog mooiere zaak van maken.


Combinatie van vast cliënteel,.

Antwerpen - Café zonder brouwer over te nemen. Gent - Goeddraaiend café over te nemen Overpoortstraat Goeddraaiend café over te nemen in de uitgaansbuurt van Gent Gekend cafe bij menig. Terras voorraan zitplaatsen=en terras.


Gent topligging in centrum rechtover het stadhuis horecapand over te nemen. Cafe over te nemen volledig. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Horecazaak te Schoten over te nemen. Huurpan 1 vrij van brouwer. Geerts probeert ze met een eenvoudig wetsvoorstel te redden uit de klauwen van hun brouwers. Zaak over te nemen kan ook) Mooie en zeer goede ligging ter hoogte van de drukke hoogstraat,.


Centrum Lede zeer goeddraaiende bruine kroeg over te nemen. Vrij van brouwer en zeer lage huur. Zitplaasten binnen en 24. Gezellig café te huur te centrum Haaltert.


Cafe over te nemen vrij van brouwer

Kom gerust eens een pintje drinken tijdens de wekelijkse vrijdagmarkt.

OMGEVING - Lier in uitgaansbuurt en toeristische omgeving. Extra troeven zijn een vergund terras voor personen en diverse parkeermogelijkheden. Over Te Nemen Vrij Van Brouwer. De zaak is bovendien ook vrij van brouwer ! Kom eens langs dan kunnen wij u verder informeren over de mogelijkheden die wij te bieden hebben of. Het café is voorzien van.


Nee Omschrijving Zeer goed draaiende café over te nemen in Olen met de benaming De pispot van. Een van de mailers is een ondernemer die wel alles in eigendom heeft en een voorstel van een brouwer. Er is geen overname van cliënteel te betalen. Grote voordeel is dat de zaak en woning geheel in orde staan, men kan van dag op dag opendoen,. Waardebepaling Waardebepaling van een.


Cafe over te nemen vrij van brouwer

U bent bij ons vrij van keuze van traiteur en hoeft via ons geen dranken te nemen. De Belgische brouwers namen het op te - gen bieren uit tal. Op die manier kan je de beste prijzen afdwingen van de brouwers. Sector U wilt uw bedrijf of.


Neem een kijkje in onze brede waaier van horecapanden. Inboedel en handelsfonds over te nemen tegen meerprijs. En een belangrijk platform waarmee kleine artisanale brouwers. Mira Brouwer Relatiepraktijk. Door ze samen te onderzoeken, kun je je vrij maken van de.


Teddy Scholten zong er begin jaren ’al over. Brew Alliance volledig over te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts