woensdag 22 juli 2015

Tempel van hera samos

Ontdek Vans bij Zalando. Tot wel 1dagen retourrecht. Voordelig op vakantie naar Samos? Geniet van je welverdiende vakantie in Samos. Samos die we zelf ook zouden boeken.


Heraion tempel (Hera- tempel ) is de archeologische bezienswaardigheid van Samos. Openingstijden, toegangsprijs en tips hoe er te komen en wat er te zien. De tempel werd vernietigd door een aardbeving in de 4e. Dit is een heiligdom uit de oudheid van Samos. De vroegere tempel was gewijd aan Hera,.


Ireon is een vakantiebestemming op Samos. Dichtbij ligt de Hera- tempel. Het strand van Ireon, hotels, appartementen en tips voor je vakantie. Corendon in Griekenland. Close in the village of Hereon there is the archaeological site of an ancient sanctuary dedicated to the goddess Hera.


Rond 5voor Christus, onder het bewind van de tiran Polycrates bereikte de langdurige bouw van de tempel zijn hoogtepunt en moet het monumentale afmetingen gehad. Het dorp is gelegen aan de zuid. Artemis tempel of het oude theater vlakbij.


Pythagorion en Heraion van Samos. Vele beschavingen hebben dit kleine Egeïsche eiland in de buurt van Klein-Azië,. Please help improve this article by adding. Kies tussen meer dan miljoen vakantiehuizen en bespaar op uw boeking.


Tempel van hera samos

HomeToGo, zoekmachine voor vakantiewoningen - Dvhn. Vind vandaag resultaten! Skip navigation Sign in. Hera en de tunnel van Evpalinio. This video is unavailable.


Al jouw favoriete merken op een pagina. Deze Vans zijn voor jou gemaakt, ontdek het hele assortiment van Zalando. Accommodaties in deze regio zijn beoordeeld met een 3. Vergelijk bij FlyDriveReizen.


Tempel van hera samos

Je kunt goed zien hoe groot de tempel ,. Helaas staat er nog maar één zuil overeind van. Het is de enige zuil die (nog) overeind staat in dit heiligdom. Laat je inspireren door ons aanbod van Vans, er is voor ieder wat wils. Je vindt er historische opgravingen en opmerkelijke musea.


By Gottfried Gruben, edited. Deze tempel had vroeger een groot aantal. Het is ook de locatie van een van de belangrijkste heiligdommen van de antieke werel de Heraion ( Tempel van Hera). Gelegen in het oosten van de Egeïsche Zee ligt het Griekse Samos. It was replaced later by the Heraion of.


De beste tips om het eiland te ontdekken en de mooiste plekken te bezoeken. Full Day Island Tour Oplev Samos. Maris Life staat voor 1 genieten. Tankevækkende at der faktisk har været så stort et tempel her,. Get this from a library!


Die römischen Tempel im Heraion von Samos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts