dinsdag 28 juli 2015

Mms niet ondersteund door netwerk

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons gehele klusaccessoires assortiment online. Wanneer ik een foto probeer te versturen, krijg ik de melding: MMS niet ondersteund door netwerk.


Nu heb ik al geprobeerd MMS automatisch en daarna ook handmatig te. Nu kun je het verstuurde MMS ’je inzien. Maak een MMS aan met behulp van de instructies van de Toestelhulp. Niet werkt en niet ondersteund wordt door Simyo SMS berichten van.


Ons netwerk kan helaas niet zien wat voor toestel de verzendende partij gebruikt. Een mms is een bericht dat afbeeldingen en andere mediabestanden kan bevatten en kan worden verstuurd naar. Druk op Mobiele netwerken. En vanaf dat ik wil versturen staat er MMS niet ondersteund door netwerk. Profile name Versatel MMS.


Mms niet ondersteund door netwerk

Hallo, Ik heb een vraagje, MMS Word tegenwoordig niet meer ondersteund. Als u de instellingen heeft ontvangen neemt u vervolgens de volgende stappen door. De reden dat je met Teleniet altijd kan MMS. Tot nu toe kun je via ons netwerk behalve een sms ook een mms -bericht versturen.


Ik begrijp dat je niet zit te wachten op extra MMS kosten terwijl je naar jouw. Door deze speciale tekens te gebruiken kan de. CDMA-providers ondersteund. MMS bericht naar ons netwerk. Het versturen van een MMS valt niet binnen je bundel,.


Ondersteunde platforms: , Soundclou. Daar kon ik hem niet op openen, maar via de link van Telekon ik hem (dacht ik) ook openen via de Mac. Service is niet geactiveerd in het netwerk. Gelieve een andere post niet te. Instellingen-Draadloos en netwerken -Mobiele.


Nokia 1: mms wordt niet ondersteund - hollandsnieuwe biedt geen mms -diensten aan. Als je toch foto’s wilt versturen, raden wij. Je kunt namelijk alleen een mms versturen via ons netwerk en niet via wifi.


Lukt het ook niet door te bellen met de klantenservice en te. Sommige mensen krijgen het opgelost door. Voer dan een netwerk update uit.


Dit doe je door handmatig eerst een ander netwerk te kiezen,. Verken de wereld van Sony-apps en. Volgens de klanten service proberen ze het netwerk met de zomervakantie aangepast te hebben zo dat het dan wel kan.


Kan dit kloppen dat de GPRS-functionaliteit niet meer. TMobile ondersteund wordt of dat TMobile hiermee gestopt is, net zoals MMS ook. Telfort VOIP telefonie met eigen telefoon netwerk ,. Microsoft Lumia 550: mms wordt niet ondersteund - hollandsnieuwe biedt geen mms -diensten aan. Omschrijving: Je kunt geen verbinding maken met een netwerk en je ontvangt een foutmelding waarin staat dat de instellingen niet ondersteund worden. Sinds twee oktober heb ik onbeperkt internet, bellen en sms bij Tele2.


Want Telezegt nu dat ik een 3G telefoontoestel. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe APN voor internet invoeren als u oproepen en sms -berichten kunt plaatsen, maar niet. Daarnaast wordt SMS door het netwerk zelf gebruikt om informatie te. Dit moet dan echter wel ondersteund worden door de operator en.


Voor zover wij weten ondersteund het netwerk van T-Mobile geen 2G netwerken. FaceTime via mobiel netwerk ;. Bellen via wifi op ondersteunde. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts