maandag 26 augustus 2019

Meldpunt belgie

Bent u het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Of werden uw rechten als consument of onderneming niet gerespecteerd? Kies dan het scenario dat op. De FOD Economie lanceert een uniek meldpunt voor slachtoffers van fraude, bedrog, misleiding en oplichting: meldpunt. Indien uw rechten als consument of.


We zijn verplicht om uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.

Meldpunt belgie

Een onbekend lichtgevend voorwerp aan het firmament boven Gent heeft tot tientallen telefoontjes geleid naar het Belgische UFO- meldpunt. Vul hier uw e-mailadres in om een overzicht van al uw meldingen te ontvangen. Wanneer u met computercriminaliteit in aanraking komt, doe dan zo snel mogelijk aangifte bij de lokale politie. Uniek meldpunt voor slachtoffers van fraude, bedrog, misleiding en oplichting. Vlaanderen op te treden.


De Fraudehelpdesk waarschuwt voor oplichtingspraktijken, adviseert gedupeerden van fraude en verwijst hen naar instanties die verder kunnen helpen. De juiste weg naar een schone leefomgeving Om dit te bereiken helpen wij inwoners, instellingen en organisaties in heel Nederland met. Geschillen – Schade – Klachten hier melden.


Meldpunt belgie

Verwerking van de persoonsgegevens van de bezoekers en van de gebruikers.

Het centraal meldpunt voor sociale fraude beschermt de persoonlijke levenssfeer van zijn. Voor iedereen die pijn gedaan wordt of zelf iemand pijn doet. Of misschien merk jij dat anderen iemand kwetsen? Het was opgericht om zichtbaar te maken hoe groot de.


Zowel buiten, maar ook zeker binnen vindt veel dierenleed plaats. Ook jij kan iets doen, door dit te melden. Jouw signaal kan het begin.


De meldingen die u op deze pagina kan bekijken zijn letterlijk overgenomen uit de meldingsformulieren die bij het Belgisch UFO- meldpunt. Heeft u vragen of opmerkingen over de bouwwerkzaamheden van de Nieuwe Sluis? Ziet u onduidelijke of onveilige situaties? Neem dan contact met ons op.


Advies op maat via meldpunt. AMSTERDAM (ANP) - Agenten die door collega’s geïntimideerd of gediscrimineerd worden, moeten voortaan bij een onafhankelijk meldpunt terechtkunnen. Meldpunt Malafide slotenmakers Belgie. Voor het eerst in ons land kunnen werknemers gevallen van fraude in hun bedrijf anoniem melden via een onafhankelijke meldpunt. Niets vervelender dan een verkeersboete uit het buitenland die op de mat valt.


In Belgie loopt het momenteel de spuigaten uit wat betreft. Helemaal als die van jaren geleden blijkt te zijn.

Moet u deze boete betalen? Het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling (VK) is een centrum waar iedereen die ongerust is over een kind of een gezin terecht kan. Deze ongerustheid kan gaan over.


Last van spam, ongewenste e-mails of phishing? Sinds eind februari kunt u dergelijke problemen online aankaarten bij het meldpunt voor misleiding, fraude. Het Belgische meldpunt voor discriminatie onderzocht of het gebruik van Sinterklaas en Zwarte Piet in strijd is met de antidiscriminatie- en. Vervelende telefoontjes.


Meldpunt belgie

Wanneer u te maken krijgt met uitingen van islamofobie, dan is het belangrijk om hiervan bewijzen te verzamelen. Hoe meer bewijs u heeft, hoe beter. Tekenradar toont de verwachte tekenactiviteit.


Ook voor het melden van tekenbeten en ziekte van Lyme voor groot onderzoek van het RIVM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts