vrijdag 23 augustus 2019

Masterclass gezondheidszorg

Bestel MasterClass bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 130. Thema’s: Ins en outs van het. OVER PREVENTIE, HET ZIEKTEPROCES EN DE TOEKOMST VAN DE GEZONDHEIDSZORG. Ben jij ook zo onder de indruk van wat het menselijk lichaam allemaal kan, en hoe de.


De Master Class is een programma over strategie en leiderschap voor eindverantwoordelijke bestuurders van zorginstellingen.

Dag van de masterclass begint om 09. En wat kan de zorg leren van de hotelsector? Hierbij heeft zij bij nagenoeg alle doelgroepen in de gezondheidszorg opdrachten.


We willen natuurlijk dat iedereen gelijk behandeld wordt. Maar in de gezondheidszorg is juist het omgekeerde essentieel. Want: iedere patiënt is anders.


Het denken over en werken aan implementatie van onderzoeksresultaten roept vaak veel vragen op. En bijna elk gebied in de branche zal worden beïnvloed door de opkomst van.

Gezondheidszorg is in opkomst als een prominent gebied voor AI-onderzoek en toepassingen. Door het klimaatakkoord staat duurzaamheid meer dan ooit in de. Jorrit Ebben, specialist op het gebied van innovatie in de gezondheidszorg. Waar liggen kansen in de markt en hoe maakt u van kansen concrete commerciële concepten?


Masterclass – Visie, strategie en tactiek;. Binnen de gezondheidszorg vinden grote veranderingen plaats. Recent beleid is erop gericht dat ouderen steeds langer blijven thuiswonen, daarbij ondersteund door.


Op mei organiseert Medicore een introductie- masterclass Data Science waarin je alles hoort over de toepassing van Data Science in de gezondheidszorg en inspireren. Als zorgmanager is het belangrijk dat u beschikt over de juiste bagage op het gebied van management en organisatie. Daarnaast is het van belang dat u vaardigheden. In de masterclass voor bestuurders gaan we aan de slag met het doorleven van Positieve Gezondheid op persoonlijk niveau en. De eerstelijns gezondheidszorg verkeert in een turbulente fase.


In één opleiding volledig inzicht in de wet- en regelgeving van de gezondheidszorg ! Verhoog met deze opleiding de kwaliteit van je juridisch zorgadvies! De derde avond staat in het teken van innovatie in de gezondheidszorg. Het gaat deze avond om vernieuwende initiatieven die zullen bijdragen aan een betere.


Masterclass gezondheidszorg

Maak kennis met het nieuwe interprofessionele praktijkmodel van het klinisch redeneren! NBC Congrescentrum, Nieuwegein.

Op een locatie in uw regio! De zorg van de toekomst is Netwerkzorg. Dat komt niet vanzelf tot stand. Opleidingsportaal Contact Print Links Nascholing. Ook is hij adviseur van het Amerikaanse congres over hoe te komen tot betere Lyme gezondheidszorg.


In deze praktische sessie worden de verschillende mogelijkheden van een glijzeil ingeoefend. Tijdens de ééndaagse masterclass gaat dr. Er wordt tevens stilgestaan bij wat een goed glijzeil-glijlaken is, hoe.


Interesse in masterclass transfers bij vroegtijdige mobilisatie bij VIVES? Duurzaamheid is een belangrijk begrip vandaag de dag. Maar wat hebben gezondheidszorg en duurzaamheid eigenlijk met elkaar te maken? Herstelgericht werken is niet meer weg te denken uit de geestelijke gezondheidszorg. In deze permanente vorming wordt aandacht besteed aan het transdiagnostische.


Door middel van kennisoverdracht geloven wij dat we gezamenlijk de gezondheidszorg in positieve zin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts