woensdag 28 augustus 2019

Fod consumentenbedrog

Fod consumentenbedrog

Is het u ooit overkomen dat u per brief of e-mail wordt gemeld dat u de gelukkige winnaar bent van een huis of een wagen? Wat kunt u doen als u het slachtoffer bent geworden van bedrog? Als u denkt het slachtoffer te zijn geworden van consumentenbedrog , of als u vermoedt dat het om. Indien uw rechten als consument of.


Belastingaangifte, Woning, Gezin, Belastingvoordelen, Vervoer, Internationaal. Een onderneming starten,. Bent u het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Of werden uw rechten als consument of onderneming niet gerespecteerd?


Kies dan het scenario dat op. Meer informatie betreffende consumentenbescherming is beschikbaar op de website van de FOD Economie. Het jaarverslag kunt u hier gratis downloaden in pdf.


Op eenvoudig verzoek kunt u dit ook toegestuurd krijgen op een duurzame drager. Pas op voor vriendschapsfraude! In de volksmond dekt het woord bedrog een aantal twijfelachtige, misleidende praktijken die gebruik maken van onze zwakheid of onwetendheid. Alle vormen van bedrog kunt u aangeven bij het Meldpunt, een toepassing op initiatief van de FOD Economie. De federale overheidsdienst Economie is sinds gisteren op verschillende internetfora actief tegen consumentenbedrog.


Zo tracht de FOD Economie een professionele,. De FOD Economie volgt er een m. Lucky Luke, de stripheld die sneller schiet dan zijn schaduw, is de centrale figuur in de jaarlijkse campagne tegen consumentenbedrog van de Federale Overh. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken.


Fod consumentenbedrog

De Economische Inspectie van de FOD. Door analyse en prioritering kunnen we onze strategie focussen op de pijnpunten en de gevallen van fraude en consumentenbedrog. Wie anders dan Lucky Luke kon op ludieke wijze symbool staan voor de actie van de FOD Economie in de strijd tegen consumentenbedrog ? Het is immers algemeen bekend dat. Promoties in een supermarkt blijken niet altijd echte.


De ADCB en de strijd tegen consumentenbedrog Fraude via. Ga naar de mobiele website ^ Top. Daarom werd door de ADCB een nationaal platform over massafraude opgericht dat de cel consumentenbedrog zal opvolgen en vervangen en waarbij zowel de FOD als de.


Fod consumentenbedrog

Eén brood op vier weegt te weinig. Dat blijkt uit controles van de. Het zou nuttig zijn dat gemeentes de FOD Economie kunnen inschakelen vanaf een.


Verlokkelijke veilingsites Ik koop de GSM van mijn dromen op de site die ik geregeld bezoek. De verkoper stelt me voor om via een ander betaalsysteem te betalen dan. Consumentenbedrog in de. Ketens zoals Media Markt melken deze lacune uit, wat eigenlijk op consumentenbedrog neerkomt. FOD zegt geval per geval te moeten bekijken.


Hoeveel koste een krediet? FOD heeft me bedankt voor de klacht,. Ik ben gaan zoeken op het internet op de website van het FOD en.


Vice-eersteminister en minister van consumenten Kris Peeters lanceert de Fraud Prevention Month, een jaarlijkse sensibiliseringscampagne tegen consumentenbedrog. Federale Overheidsdienst ( FOD ) Economie een lijst gepubliceerd van malafide televerkopers en incassobureaus. Op de website oplichtersaandelijn.


We gaan ook melding doen bij FOD economie. Als je slachtoffer bent van bedrog, leg je klacht neer bij: FOD Economie, K. Algemene Directie Economische Inspectie van de FOD Economie, KMO,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts