maandag 13 mei 2019

Zomercursus groningen

Is het tijd voor een momentje voor uzelf? Geniet van een heerlijke Thaise massage. Maak snel een afspraak, wij staan voor u klaar. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Alle vacatures in Groningen. Keramiekworkshop Een abstract blad van klei Christina Kingma. Workshops en cursussen in Groningen voor bijv. Wil je Spaans leren in Groningen ? Doe mee met de cursus Spaans van Fuentes! Iedere weken starten er nieuwe cursussen.


De inschrijving is geopend! Het Grafisch Centrum Groningen verzorgt cursussen en workshops in o. Kijk op de site voor de lijst met cursussen en de data. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) geeft verschillende taalcursussen Engels: individueel, aan groepen, en aan hele organisaties. Senioren Academie Groningen Friesland Drenthe biedt Hoger Onderwijs voor Ouderen aan in Groningen , Leeuwarden en Emmen.


Zomercursus groningen

Hoger onderwijs voor ouderen is bedoeld voor. DeLeuksteDeal maakt je leven leuker met kortingen van tot op de beste deals bij lokale bedrijven. Salsa, Kizomba, Bachata y Mas! De Klassieke Academie voor Beeldende kunst in Groningen is een voortzetting van het onderwijs in de klassieke Europese traditie van de schilderkunst, gecombineerd met.


MEE Groningen ondersteunt mensen met een beperking, zodat ze zelfredzaam zijn en kunnen meedoen aan de samenleving. Wij kijken naar de mogelijkheden van mensen met. De Mindfulnessfabriek Groningen : Vergoeding via aanvullende zorgverzekering.


Ervaren gecertificeerde mindfulness trainers. Cursussen Engels conversatie, beginners en gevorderden. In Zwolle,Assen,Almelo,Amersfoort,Apeldoorn,Almere,Ermelo,Deventer, Groningen. Naast de startmomenten die we het hele jaar door aanbieden voor al onze opleidingen, is het ook mogelijk een intensieve zomercursus te volgen. Bij VRIJDAG in Groningen maak je muziek, theater en beeldende kunst.


We zijn er voor iedereen, alle leeftijden en elk niveau, dus ook voor jou! Elke maand gaat reporter Rob Mulder voor ons op. Welkom bij dé fotografiecursus van Groningen Leer betere foto’s te maken met behulp van onze fotografiecursussen en workshops.


Zomercursus groningen

Hier wordt alles vanaf het begin. Het Talencentrum biedt studenten, medewerkers en relaties van de Hanzehogeschool Groningen een breed scala aan cursussen in talen en culturen. Professor Vrij komt met het plan een zomercursus te organiseren. Dat zal de banden tussen studenten en hoogleraren aanhalen en goed zijn voor het wij-gevoel. Kizomba leren dansen in Groningen doe je bij Afrolatin Passion, de grootste Kizomba dansschool van Noord-Nederland.


Voor Kizomba, Semba, Tarraxinha,. Ontdek ons aanbod creatieve workshops en cursussen aan Kunstacademie Friesland. Bekijk wat bij jou past! De Zomercursus en bootcamps bestaan uit verschillende tijdsblokken. Dit is meestal afhankelijk van de stad waar je danst.


Zo kan je losse bootcamps. Bij een voor- en najaarscursus heb je twee keer per week les over een periode van 3-maanden. Tijdens de intensieve zomercursus heb je twee.


Bij De Timmer- Kluscursus kunnen cursisten de basis- vaardigheden van het timmer- en klusvak leren. De nadruk ligt op handwerk en elke cursist heeft de beschikking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts