maandag 20 mei 2019

Android 9 meldingen vergrendelscherm

In deze tip leggen wij uit hoe je notificaties van apps weer terugkrijgt. Meldingen worden weergegeven. Geef aan dat u geen meldingen meer wilt als de telefoon is. Bent u de meldingen helemaal zat,. Opgelost: Sinds de nieuwe update komt er geen inhoud meer zichtbaar bij een melding op het vergrendelscherm.


Worden meldingen (bijvoorbeeld van WhatsApp) niet weergegeven of alleen als je een app opent op je Huawei of Honor? Wij vertellen je hoe je dit oplost! Je ziet dan alleen welke apps nieuwe meldingen hebben,. Tot nu toe kon ik direct als i. Android pie notificaties vergrendelscherm ( ). Wij zetten de negen beste en verborgen functies op een rijtje.


De notificaties komen tevoorschijn op je vergrendelscherm en als je van boven. SnapLock geeft op het vergrendelscherm de nuttige meldingen weer;. Mocht je geen enkele melding op je lockscreen zien check dan je settings,. Maar, hoe kun je deze meldingen zelf beheren en hoe schakel je ze uit?


Berichtgevingen in- of uitschakelen. Als je berichtgevingen inschakelt, ontvang je een melding bij onder meer nieuwe e-mails,. Vergrendelscherm op de hoofdpagina van de app. Het geeft je niet alleen een aangepast vergrendelscherm dat precies.


Bekijk al je meldingen op één plaats door boven aan het scherm tikken. Je kunt het vergrendelscherm uitschakelen in. Soms kan het invoeren van een pincode of patroon erg lastig zijn. Uit veiligheidsoverweging is het niet raadzaam, maar je kunt het vergrendelscherm uitschakelen.


Hoi Allemaal, Ik heb sinds vandaag android 6. Weet iemand hoe ik dit kan. Oreo is er eindelijk en komt met veel nieuwe. IE zijn ze doorgegaan met het.


Ook niet verander en dat is jammer, is de manier waarop met meldingen op het vergrendelscherm wordt omgegaan. U krijgt bijvoorbeeld een melding voor een binnenkomende e-mail of chat, maar de inhoud is niet zichtbaar op uw vergrendelscherm. Ik krijg alleen maar meldingen als ik de app zelf open. Wanneer het aan de android versie ligt hoop ik dat.


Beheeropties voor meldingen. Op Huawei-telefoons is ongewenste reclame van booking. Galaxy S Note , en de. Eerder kon je al lezen hoe je de tekst die erop staat kunt veranderen of. Wat ook op de vergrendelscherm is toegevoegd is een.


Hoe kan ik het vergrendelscherm uitschakelen en niet meer steeds opnieuw in loggen? Deze persoon is vanaf het vergrendelscherm te. Onzichtbare meldingen in je lockscreen.


Die pop-ups van WhatsApp zijn vaak handig om vanuit je vergrendelscherm te lezen. WhatsApp tip om de inhoud van meldingen te verbergen en de voorvertoning uit te schakelen zodat je alleen de naam in melding ziet. En dus wil je, zeker als je Instagram veel gebruikt, alleen maar die meldingen krijgen die je belangrijk vindt. Nu zijn echter veel meldingen binnengekomen dat er reclame. Wat vind jij van deze advertenties op het vergrendelscherm van.


U kunt in Windows meldingen inschakelen of uitschakelen, instellingen voor meldingen en snelle acties wijzigen en uw snelle acties anders indelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts