maandag 27 mei 2019

Korte opleidingen

Vind De Opleiding Die Bij Je Past! Praktijkgericht én Erkend. SBO organiseert jaarlijks ruim 2congressen en opleidingen voor bedrijven. Kies de opleiding die bij jou past!


Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO! Volg nu een opleiding naast uw baan. Vraag de studiegids aan!


Vind korte hbo opleidingen het nu op Kensaq. Op zoek naar praktische kennis en verdieping op jouw vakgebied? Onze studieadviseurs staan voor je klaar! Start ook met Jouw Opleiding bij NTI. Je kunt bij Scheidegger ook kiezen voor een korte MBO- opleiding.


Korte opleidingen

Daarin volg je een aantal modules uit een volledige MBO- opleiding. Korte HBO- opleidingen in ieder vakgebied. NTI biedt een ruim aanbod aan HBO-programma’s: korte HBO- opleidingen van tot maanden. Je verdiept je in een specifiek.


Naast master en doctorate opleidingen bieden wij kortdurende bijscholingsprogramma’s aan. Basisprogramma’s voor beginnende managers, maar ook kleine. Wil jij paren helpen hun relatieproblemen te analyseren en de relatiekwaliteit te verbeteren m. Markus Verbeek Praehep biedt jou een ruime keuze aan korte en intensieve vaardigheidstrainingen op financieel gebied die op hoogwaardige. Masterclass bij business school volgen? Bij deze business school verfijn je persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.


Over werken en leren, opleidingscheques en premies. In deze korte Korte creatieve therapie opleiding leer je hoe je ervaringsgericht kunt coachen. Bekijk uw resultaten korte opleidingen bij Finecomb. Creatief Denktrainingen faciliteren is een vak.


Met creatieve methodes ga je naar de kern van het probleem. In deze 2-daagse opleiding leer je de basisvaardigheden hoe je mensen out of the box. Een vak dat je kunt leren.


Korte opleidingen

Wil jij een ontwerp van je eigen woonkamer maken maar weet je niet hoe? Ook als je een Associate degree- opleiding volgt, of een kort HBO-programma dat is opgebouwd uit modules uit een Bacheloropleiding,. Volg dan deze korte interieurcursus en ga samen met onze praktijkdocenten aan de slag. Je biedt als bedrijf, uitzendkantoor of opleidingspartner werkzoekenden een opleiding aan op de werkvloer van maximum vijf dagen. Doe vandaag nog de Beroepskeuzetest bij NTI.


Studenten raadt NTI aan! Ben jij opzoek naar een korte maar kwalitatief goede opleiding op het gebied van pilates of yoga in Noord Nederland? In dit programma staat de vraag centraal hoe je een merk bouwt en onderhoudt. Ook komt aan de orde hoe je je merk beschermt en verdedigt. Door de korte opleiding.


Korte opleidingen

Wij verzorgen opleidingen en advies in de Bouw en Infra. Onderstaand tref je een selectie van onze korte cursussen aan. Van duurzaamheid tot regelgeving,.


Wil je niet direct de lange opleiding WMO, Jeugdhulp of Sociaal domein consulent volgen? Dan heeft de WWZ academie een aantal korte cursussen,. Je zoekt een korte opleiding.


Korte opleidingen variëren van een halve dag, over één of twee dagen tot vier dagen. Voltijdse dagopleidingen Het alternatief voor de hogeschool:. De kortste opleidingen laten je kennismaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts