dinsdag 7 mei 2019

Reclameronselaars fod economie

Badkamerwinkel is iedere dag open! Kom op bezoek bij van de winkels. Rotterdam, Nieuwegein of Amsterdam! Wij geven u graag advies! Praatje maken met onze adviseurs?


Maak een afspraak of kom binnen. Indien uw rechten als consument of onderneming niet werden gerespecteer of indien u het slachtoffer bent van misleiding, bedrog, fraude of oplichting. Je kan ook best melding maken bij het meldpunt van de FOD Economie.


TVV staat op de zwarte lijst van reclameronselaars van de FOD Economie. Een van de doelstellingen van de Algemene Directie Economische inspectie van de FOD Economie is de oneerlijke handelspraktijken te doen stoppen in het algemeen belang. Het gaat om bedrijven die bijvoorbeeld valse facturen.


Er zijn nog steeds malafide reclameronselaars die ondernemers strikken met misleidende contracten of facturen. Aanpak Economische Inspectie loont: minder klachten. Vorig jaar controleerde de FOD Economie 7binnen- en buitenspeeltuinen. Strijd tegen frauduleuze reclameronselaars werpt vruchten af. Easily share your publications and get.


Daarnaast ontvangen heel wat ondernemers een schrijven zogenaamd van de FOD Economie om hun gegevens. Ja, zelfs op zondag staan we klaar. De Economische Inspectie van de federale overheidsdienst Economie waarschuwt zelfstandigen voor frauduleuze reclameronselaars. Deze zijn onder meer actief onder de. Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website.


Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. De Federale overheidsdienst ( FOD ) Economie heeft een nieuwe lijst met namen van verdachte firma’s vrijgegeven. Zo kregen veel bedrijven en.


Let op voor frauduleuze reclameronselaars. Pas op met valse facturen en malafide reclameronselaars ! Een lijst van malafide reclameronselaars is ook terug te vinden op de website van de FOD Economie. Dat is voor de tweede jaar op rij een.


Van Quickenborne zet zwarte lijst reclameronselaars. Het aantal klachten over frauduleuze reclameronselaars is voor het tweede jaar op rij fors gedaald. Het was de voorbije jaren even windstil in het kamp van de reclameronselaars ,. De FOD Economie benadrukt dat de bestrijding van.


Dit bedrijf is, zoals blijkt uit de lijst van de FOD Economie ,. Bedrijven die u moet wantrouwen. Er komen nog amper klachten binnen over Belgische reclameronselaars. CDV-Kamerlid Leen Dierick die de cijfers opvroeg bij minister van Economie. UNIZO werkte samen met FOD Economie om een lijst op te stellen van malafide reclameronselaars. Klachten over valse reclameronselaars en fraude met publicaties in het Belgisch Staatsblad zitten al enkele maanden in de lift.


Justitie en de FOD Economie ontvangen. Bent u het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Of werden uw rechten als consument of onderneming niet gerespecteerd? Kies dan het scenario dat op. UNIZO richtte ook een meldpunt op waar je je problemen met reclameronselaars kan signaleren.


De meeste reclameronselaars werken via. Zwarte lijst van reclameronselaars. Er zijn in onze regio malafide reclameronselaars op pad die organisaties en zelfstandigen geld.


Je vindt op de website van de FOD Economie ook een lijst met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts