maandag 13 mei 2019

Mbo afkorting

Wat betekent de afkorting mbo ? Bezoek deze pagina voor de betekenis. Klik op het alfabet voor uitleg over verschillende begrippen die in de mbo -sector gebruikt worden. Desiree heeft zojuist haar mbo -opleiding onderwijsassistent bij Albeda afgerond. Een mooie basis voor een kansrijke carrière, zegt Desiree.


Let op: sommige mbo opleidingen kun je alleen in de BBL-variant of BOL-variant volgen.

Wij hebben bij elke opleiding aangegeven of er een bbl en of bol-variant is. Aan de afkorting hbo is het achtervoegsel -er geplakt. Een MBO -opleiding niveau leidt je op tot een baan waarbij je zelfstandig specialistische, uitvoerende taken kunt verrichten.


Niveau is het hoogste niveau. Dit is een lijst van afkortingen in het onderwijs. Wat is de betekenis van de afkorting mbo ? In brochures, website, social media of blogs van MBO Amersfoort,wordt geregeld gebruik gemaakt van afkortingen.


Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits.

Mbo afkorting

Bekijk ons aanbod van BOL- en BBL-opleidingen. Welke mbo opleiding past het best bij jou? Hier vind je alle informatie. CBO : Cursorisch beroepsonderwijs (deeltijd mbo , deeltijd kmbo, bbo) CBTB.


Je werkgever inschakelen voor je carrière. ROC betekent Regionaal OpleidingsCentrum Het ROC is een samenwerking van onderwijs in het Middelbaar BeroepsOnderwijs ( MBO ) en volwasseneneducatie. Avo-algemeen voortgezet onderwijs.


Mbo afkorting

MBO opleidingen kun je volgen in vele soorten. Je studiekeuze is daarom soms er lastig. Je kunt naast de vele soorten, uit meer dan honderd mbo opleidingen kiezen. Uitgeschreven tekst van deze video Bij het opleiden van jonge vakmensen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een belangrijke rol.


Mbo -studenten leren veel. Afkorting van Management Buy Out. Dit is het uitkopen van de huidige aandeelhouders door het management. De betekenis van afkorting MBO vind je op deze pagina.


Er werd betekenis van MBO gevonden in de woordenlijst. Andere afkortingen , definities, verklaringen. Sommige afkortingen zijn zo ingeburger dat je kinderen moet leren wat ze betekenen (m.u.v. tv).

Grote mensen hebben dan weer moeite met de spelling. VEEL GEBRUIKTE AFKORTINGEN BINNEN HET ACTIEF COLLEGE. MBO = Secondary vocational education. Maar nou moet ik kiezen uit een aantal afkortingen , en ik kan nergens vinden welke voor pre-university staat.


Als u nog meer van dit soort grappige afkortingen kent,. BBL: Beroeps Begeleidende Leerweg. Door de mbo -school vastgesteld en afgenomen examen waarbij het eindniveau op afgesproken niveaus wordt vastgesteld.


En waar staat de afkorting IG voor? Deze opleiding wordt gegeven op het niveau MBO 4. Een verzorgende IG doet grotendeels hetzelfde werk als een verpleegkundige. Volg de mbo -opleiding, vavo of cursus die bij jou past in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leidschendam-Voorburg, Leiden, Woerden of Zoetermeer. Nieuwe en geactualiseerde kwalificaties en keuzedelen vastgesteld.


Nederlandse mbo -studenten behalen medals of excellence op WK voor beroepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts