dinsdag 7 mei 2019

Bedrijfsmanagement ugent

Bachelor Management, organisatie en bestuur. Diep gaan in recht of milieu? Of is je passie ooit je eigen zaak opstarten? Kies dan voor een carrière in het bedrijfsmanagement ! Je kiest vanaf het eerste.


Ook onze postgraduaten bieden een mogelijkheid om verder te studeren. De studiekiezer van de UGent gebruikt third party cookies om statistieken over het gebruik van de site te genereren. Daarvoor hebben we jouw toestemming nodig.


De laatste nieuwtjes over bedrijfsmanagement. Voor houders van een prof. AR logistiek management, bachelor in de toegepaste informatica, bachelor in netwerkeconomie,. Postgraduaat bedrijfsmanagement aan VIVES Brugge Business School.


Bedrijfsmanagement ugent

Ambieert u een functie aan de top van uw organisatie? Bedrijfsmanagement en Ondernemerschap (Brussel) Internationale Betrekkingen (Brussel). Handelswetenschappen kan zowel aan de UGent als aan de KU Leuven.


Wat leer je tijdens deze opleiding? Aspecten van bedrijfsmanagement in een internationale context hebben voor jou geen geheimen meer. Communicatie, ook in twee. Volg hier alle nieuwsberichten rond de opleiding, win leuke prijzen en get in touch met.


Het reilen en zeilen van de bacheloropleiding bedrijfsmanagement aan de Arteveldehogeschool! Officiële facebookpagina van de opleiding bedrijfsmanagement aan de HoGent. Deze pagina geldt enkel voor gebruikers van de Office3omgeving, nl. Wanneer je als student gebruik maakt van owa.


Je bent gepassioneerd door recht en juridische zaken en houdt ervan om grote en kleine problemen op te lossen. Dan is deze driejarige opleiding iets voor jou. BACHELOR bedrijfsmanagement accountancy-fiscaliteit financie- en verzekeringswezen internationaal ondernemen kmo-management logistiek management marketing. Ik geloof dat je via HoGent in de homes van de UGent kan geraken, maar die zijn ondertussen ook al voorzet. Kandidaten die geselecteerd.


Categorie gastprofessor. Ik ben nu studente aan de Ugent , richting Taal- en letterkunde: engels-zweeds. Maar ik merk dat deze richting me toch niet ligt. Mijn kinderdroom is nog steeds. Interieurarchitecten geven vorm aan de ruimtes waarin mensen leven, werken en wonen.


Zo drukken ze hun stempel op de hedendaagse cultuur en maatschappij. Get address of Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB), UGent - Ghent, submit your review or ask any question about Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB), UGent. Odisee bij de grootste onderwijsinstellingen van Vlaanderen.


Ze heeft campussen in Brussel, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Heeft u nog geen login of wenst u van opleiding te veranderen binnen HoGent? Dankzij dit samenwerkings­ verband tussen­de vier partners UGent ,. CAS is de Centrale Authenticatie Service van Universiteit Gent. Vlerick Business School heeft verschillende opleidingen voor de managers van vandaag en morgen. Opleiding logopedische en audiologische wetenschappen UGent , Gent.


Alle informatie over de opleiding logopedische en audiologische. Hoe een opleiding aan de Hogeschool Gent de start van een prachtig parcours kan zijn. Proficiat Bert Paesbrugghe!


Met andere vragen omtrent dez e vacature of selectieprocedure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts