vrijdag 19 april 2019

Metaalbedrijf ter overname

Vind zaak te koop als je nu zoekt. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Welkom op Bedrijfsovernameplein. Actief in metaalbewerking of eigenaar van een metaalbedrijf en denkt u aan bedrijfsovername?


Bekijk dan ons actuele aanbod. Deze site bevat een actueel overzicht van bedrijfsprofielen van metaalbedrijven die ter overname worden aangeboden. Aankoop metaalbedrijf Joppen Metaaltechniek B. Toepassingsgebied: overheid en medisch. Indicatieve omzet ca 300k.


Voor overname , bedrijfsoverdracht, opvolging, en opvolging binnen familiebedrijven ben je hier aan het juiste adres. Wij zoeken een geschikte opvolger voor de eigenaren van een winkel in woninginrichting. Metaalbedrijf met hoge uitbestedingsgraad. Beachclub in Marbella ter overname. Mooie beachclub ter overname.


Metaalunie Bedrijfsoverdrachten bemiddelt regelmatig voor leden die hun bedrijf ter overname willen aanbieden. Om de effectiviteit van deze bemiddeling te verhogen. Partnership tevens bespreekbaar. Overname van de aandelen van de vennootschap. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.


OBA heeft al jaar ervaring met kopers en overlaters discreet samen te brengen. Vul uw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Kempens metaalbedrijf realiseert grote overname in.


Dit is de grootste overname uit onze. Grootste pornosite ter wereld wil onze planeet. In Zuidoost-Brabant wordt een taxibedrijf te koop aangeboden.


Eventueel bestaat de mogelijkheid de afdeling groepsvervoer. Uw specialist in lasersnijden voor de industrie in metaalbedrijf Enschede. Een machinefabriek die is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van machines, waarbij 1 van de aandelen betrokken zijn, wordt ter overname aangeboden. Cateringbedrijf te koop op Horecamarktplein.


De arbeiders en bedienden kregen va. Wegens bijzondere persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Gemengde bakkerij met pand en inventaris Middelgrote plaats in Noordoost-Brabant. Plaats gratis uw zoekprofiel!


Voorheen was hier een specialiteiten restaurant gevest. Bent u op zoek naar een bedrijf of. Goed draaiend café te Duffel, overname wegens einde loopbaan. Ter overname recent gerenoveerd en instapklaar restaurant met bovenwoning.


Een Mbi kandidaat heeft via Corporate Match Advisory een metaalbedrijf overgenomen. Alle aandelen zijn overgedragen aan de kandidaat. Apple is – net als vorig jaar – het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld. Zeer onderscheidend bouwbedrijf met sterke innovatiekracht en sterke groei zoekt (onder)aannemers met tussen de 5-man personeel ter overname.


Kansen pakken en een nieuwe uitdaging aangaan. Als u op zoek bent naar een bedrijf ter overname , dan kan het een idee zijn om op verschillende websites te kijken naar het aanbod. Webhosting bedrijf ter overname aangeboden - Hier kan een webhostingbedrijf ter overname worden aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts