donderdag 25 april 2019

Feestzaal ter overname

Feestzaal ter overname

Succesvol horecabedrijf ter overname , gelegen in het oude stadscentrum van Delft, in een drukke winkelstraat vlakbij bij het Stadhuis en de Nieuwe Ker. Voor overname , bedrijfsoverdracht, opvolging, en opvolging binnen familiebedrijven ben je hier aan het juiste adres. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Moderne groepsaccommodatie met BB, afzonderlijke feestzaal en bedrijfswoning Overijssel Moderne groepsaccommodatie met BB, afzonderlijke feestzaal en. Supermarkt ter overname midden in de Jordaan ( Centrum ) Deze grote supermarkt zit opén van de drukste straten van de jordaan in het hartje centrum van amsterdam.


Gelieve hiervoor contact op te nemen aub. Bomm Bar Bistro is gevestigd aan de altijd drukke Oud. Bezoek ter plaatse mogelijk, na afspraak.


Feestzalen en seminariecomplex te koop centrum West Vlaanderen. Verkoop vastgoed en uitbating. Brasserie feestzaal ter overname Let op In prijs verlaagd Heerlijk authentiek restaurant brasserie, gelegen in het centrum van deze kleine gemeente tussen Oisterwijk.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor feestzaal overname. Wegens leeftijd ter overname aangeboden bedrijf voor het fabriceren van stoffen plakkappen en bijpassende montages voor moderne ve. Zeer verzorgde brasserie in combinatie met feestzaal met aparte ingangen instapklaar, hedendaags ingericht met top uit.


Cambrinus Bar Budel al méér dan jaar een begrip in regio is nu ter overname. Wilt u graag een bedrijf overnemen ? Vele verenigingen, gemeente, clubs, vrienden en vriendinnen maar voora. Te huur zonder overname : € 1. Alle te koop aangeboden bedrijven vindt u op Bedrijfsovernameplein. Te koop: feestzaal met restaurant en privéwoonst.


Overname aandelen van goed gelegen feestzaal , incl. Gezellig en sfeervol ingerichte bistro met feestzaal , terrassen en appartement. Ter overname : het hapjeshuis,. Vrij van brouwer (of andere contracten)! De gedetailleerde cijfers van de uitbating en een schattingsverslag liggen ter.


Restaurant- Feestzaal met ruime tuin en parking gelegen in een Gentse deelgemeente. Over te nemen : ruime brasserie met twee feestzalen op een prachtige locatie in het centrum van Halle. Een zaak overnemen - overlaten. Nijmegen - Winkel met een mix van aanbod ter overname In de winkel wordt voornamelijk reparatie verricht, oa van mobiele telefoons en tablets. Gevuld reservatieboek, zelfs.


Per direct ter overname cafe spoedverkoop. In het uitgangscentrum van Nijverdal is dit bekende café wegens privé-omstandigheden te koop. ACTIVITEIT - Zeer ruim café , met een frituur restaurant, taverne en feestzaal onder één dak.


Oost-Vlaanderen - Brasserie - Feestzaal over te nemen Een begrip in de streek Gelegen bij openbaar monument Grote parking nabij een park. André Tiels oprichter en bezieler van feestzalen Ter Heyde is dit jaar jaar geworden en vindt. Wie de zaak wilt overnemen kan dit zowel als koper.


Instapklaar café met grote achterliggende feestzaal , mooi terras en bovenwoning,. Boek zonder bijkomende kosten. Zaak vooral gekend voor zijn feesten en banketten. Evenals woonhuis maakte uit van. Hotels en Bed and Breakfast logies te koop en te huur in België, Frankrijk , Spanje en resorts in Zuid Amerika en de rest van de wereld.


Bent u van plan een bedrijf over te nemen maar nog steeds op zoek? Horecabedrijf overnemen. OBA heeft al jaar ervaring met kopers en overlaters discreet samen te brengen. De origineelste feestzalen in Edegem vind je op eventplanner. De beste feestzalen in Nieuwerkerk vind je op eventplanner.


Deze horecazaak van 300m² met zomerterras 5m² op een. Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts