vrijdag 19 april 2019

Leiderschap training

Meld je nu aan voor één van de voorlichtingsbijeenkomsten in juni. Trainingen voor zowel beginnende als ervaren leidinggevenden. Download nu de gratis proefles of schrijf u direct in! Vanaf uw inschrijving tot aan het diploma, begeleiding van een ervaren vakdocent.


Dat vraagt om goed leiderschap.

Wij maken leidinggevenden bewust van de invloed die zij hebben op het succes van organisaties. Via impactvolle trainingen ,. Roos Woltering en Anne van Weeghel nemen je in deze 4-daagse masterclass mee in een reis door jezelf. De Baak is hét trainingsinstituut voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling voor professionals op hbo en wo. In deze training vergroot je je persoonlijk leiderschap.


Krijg inzicht in je drijfveren, talenten en waarden en handel bewuster in werk- en privésituaties. Het laat je kijken naar nieuwe.

Met een investering van slechts een paar dagdelen zet u uw mensen in hun kracht. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Hoe functioneert jouw team? Zijn teamleden afwachten voorzichtig, behoudend?


Leiderschap training

Verlopen vergaderingen en besluitvorming moeizaam? Meer inzicht in jouw drijfveren, talenten en waarden? Na de training persoonlijk leiderschap handel jij bewuster in zowel werk- als privésituaties. Vind leiderschap training als je nu zoekt.


Gratis verzending vanaf € 3-. Shop bij de grootste kappersgroothandel van NL. Motiveren en Coachen van je Team voor het beste Resultaat. Dan helpen wij je graag groeien. Met een leiderschap training van HBtraining ontdek jij jouw leiderschapsstijl en groei.


Leiderschap training

Zet de volgende stap in de ontwikkeling van jou en je afdeling! Welke leiderschapstraining kies je? De markt van leiderschapstrainingen is groot, er is veel aanbod dus hoe kies je de juiste?

Leiderschap training

Veel managers kiezen een training om. Leiden betekent voorop gaan…, maar waar naartoe? Hoe kan je een leider willen zijn als je geen idee hebt waar je naartoe wilt.


Hoe wil jij jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelen? In de training BLP van de Baak vergroten ervaren leidinggeven hun vermogen om veranderingen door te voeren in complexe krachtenvelden. Vierdaagse leiderschapstraining inclusief verblijf. Keuze uit Limburg, Vlieland of Oostenrijk. Aansturen met de DISC methode.


Effectief leiderschap is succesvol gedrag kunnen beïnvloeden. Ontvang veel slimme tools in deze 4-daagse training. Na een persoonlijk leiderschapstraining bent u in staat het beste uit zichzelf én anderen te halen. Bekijk onze persoonlijk leiderschap trainingen hier! Leiderschap training voor professionals uit het bedrijfsleven.


Zo zijn er interactieve plenaire en subgroepbijeenkomsten,. Om de volgende stap te zetten wil je steviger in je schoenen staan, meer vertrouwen op eigen kunnen. Je bent op zoek naar persoonlijk leiderschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts