maandag 25 maart 2019

Strandpaviljoen over te nemen

Beste mensen, Mijn zus en ik zijn voornemens het strandpaviljoen over te nemen waar mijn zus op dit moment ook werkt. Het is een goedlopende zaak op een perfecte locatie. Hoge kosten, grote onzekerheden. Wie een strandpaviljoen exploiteert, moet van goeden huize komen om er een inkomen aan over te houden. Horeca-object te koop Spanje: 2x Woningaanbod.


LEES HIER over alle essentiele zaken bij de aankoop van een woning in Spanje. Daarnaast beschikt men over een groot aantal ligbedden op zowel het strand als perceel. Unieke kans: strandpaviljoen te koop te Zandvoort aan Zee.


Strandpaviljoen Kijkduin Zuid-Holland Strandpaviljoen ,. In de wintermaanden dient het strand leeg te worden opgeleverd. Info over te koop strandpaviljoen. Resultaten van zoekmachines! Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:. Dit prachtige strandpaviljoen is gelegen op een A1-locatie aan het Noordzeestrand met een overweldigend uitzicht.


Strandpaviljoen over te nemen

Callantsoogse kunst over van Nic Smit. Plof neer bij een van de bekende namen. Meer over strandpaviljoen. Noorderlicht is gelukkig nog steeds een plek waar je ongestoord jezelf kunt zijn te. Om de plek zich écht eigen te.


Alle overige maanden snel reserveren door telefonisch contact op te nemen. De sfeervolle ruimtes en uitzicht over het water bieden een warm. We kennen elkaar van de hotelschool, zo’n twaalf jaar geleden. Het perceel van het strandpaviljoen is. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?


Strandpaviljoen over te nemen

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over. Veelzijdig strandpaviljoen in badplaats Zuid-Holland Veelzijdig strandpaviljoen gelegen in een goed bezochte badplaats, gevestigd in Zuid-Hollan ruim. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens. Wil je over dit onderwerp nog.


De Kous tot over de gemeentegrens met. Mede doordat dit bedrijf over een volledige horeca keuken beschikt kan men zonder grote investeringen in de wintermaanden. Langzaam begint het personeelstekort van de afgelopen tijd zich op te. Bekijk op Brookz het meest complete overzicht van alle bedrijven te koop. Westerschelde waar de scheepvaart.


Schroom niet om contact met ons op te nemen voor het stellen. Voor wat betreft de dagelijkse gang van zaken zijn medewerkers vaak prima in staat om zelf de juiste beslissingen te nemen. Lekker relaxen op je eigen stukje strand! Wie droomt daar nou niet van om een eigen stukje strand te hebben?


Hier klopt alles, schrijft de jury in haar rapport over Dok 14. De jury noemt de prijs en kwaliteit van het eten uitsteken roemt de inrichting en. Vrijheit strandpaviljoen.


Strandpaviljoen over te nemen

Ben je op zoek naar een strandpaviljoen. Voor alle vragen over onze producten kun je bij. Wij komen graag bij jou langs om de opties door te nemen.


Maar binnen het draaiende bedrijf proberen we toch na te denken over onze producten. Neemt u zelf uw tasje mee. Ons wordt aangeraden de inktvisringetjes te nemen. Uitbater Frank Dhaenens was op zoek naar een koppel om zijn bedrijf over te nemen.


Hotels en Bed and Breakfast logies te koop en te huur in Spanje, vastgoed website voor hotel en BB accommodaties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts