woensdag 27 maart 2019

Christelijke podcast

Het is als radio luisteren zonder reclame. Vandaar christelijke podcast tips voor jou. Oordopjes in en luisteren maar. Christelijke podcast ds. SCAN THIS QR CODE WITH YOUR PHONE.


Met overzicht van de beste podcast apps, en websites om goede (ook Nederlandse) podcasts te spotten. Podcasts zijn razend populair. Visie selecteerde podcasts die het beluisteren waard zijn.


In Spotify ben ik geabboneerd op de volgende christelijke podcasts : Even stil - Ds. Ijsselstein (compacte aansprekende meditaties) Second Presbyterian Church. Luister je al naar de podcasts van Groot Nieuws Radio?


Christelijke podcast

Regelmatig verschijnen er nieuwe afleveringen. Dit is de preken podcast van Maarten de Vries. In de CIP podcast praten Jeffrey Schipper en Patrick Simons je bij over het belangrijkste christelijke nieuws en de best gelezen stukken op CIP. Visie heeft een nieuwe boekenpodcast: De eerste zin. Daarin komt iedere maand een christelijke schrijver aan het woord.


We hebben een tip voor je! De podcast VOM-radio inspireert je met getuigenissen van christenen die worden vervolgd. Kun je niet genoeg krijgen van christelijke boeken en alles over hun schrijvers? Dan is deze podcast echt iets voor jou! Hoe gebruik je een podcast en wat is het nou eigenlijk echt?


Christelijke podcast

Wij tippen podcasts om te ontdekken wat bij jou past! In het avondmagazine EO Live voeren goede muziek en goede. YES wat leuk dat je er bent! Direct via ITunes, SoundCloud of Spotify luisteren?


Hieronder kun je de podcasts beluisteren en downloaden via jouw favoriete platvorm. Vragen over de inhoud van de podcasts ? Neem dan contact op met de makers. De muziek die je nergens anders hoort! Geniet wekelijks van de populairste christelijke muziek van het moment en de nieuwste muzikale ontdekkingen.


Leuk dat je meeleest en welkom bij dé online community voor drukbezette vrouwen die meer van God in hun leven willen. Mijn naam is Eline en ik inspireer jou graag om. Deel 3: Hannah stort haar hart uit voor God. Listen to Bloei episodes free, on demand.


Volgens Zonderop is de christelijke erfenis niet alleen van Baudet of Wilders, ook links zou het veel meer moeten omarmen. Links cultuurchristendom. Hier kun je de podcasts van deze inspirerende vrouwen terugluisteren. Eva is in Nederland het grootste christelijke magazine voor vrouwen. De zondagse preken van Maarten zijn omgezet in podcasts.


Christelijke podcast

Een podcast is een audio uitzending die door middel van feeds op aanvraag word aangeboden. Omdat je bij kerkvaders als Chrysostomus al het begin ziet van een aantal dwalingen, zoals de heiligenverering en de vervangingstheologie. Die dwalingen hebben zich.


Zij Lacht is een online platform voor christelijke vrouwen. We willen jou opbouwen in je geloof door onze dagelijkse overdenkingen, podcast , events en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts