donderdag 21 maart 2019

Parelcouscous kippendij

Bereid de bouillon in een pan met deksel. Voeg de parelcouscous toe en kook de parelcouscous , afgedekt, in – minuten droog. Roer regelmatig om aanbakken. De parelcouscous maakt het een vullende salade.


Vandaag maak je een frisse maaltijdsalade met mediterraans gekruide kippendij. Deze salade met parelcouscous en kippendij is top als maaltijdsalade maar past ook prima als bijgerecht of lunch. De dressing geeft hem een heerlijke kick!


Als alternatief kun je parelcouscous , of een andere fijne pastasoort gebruiken. Giet de parelcouscous af en spoel koud. Pluk de muntblaadjes en hak fijn samen met de peterselie. Parelcouscous met peultjes, courgette, groene olijven, zongedroogde tomaten en witte kaas.


Snijd de kippendijen in kleine stukjes en meng met wat zout en de ras el hanout. Serveer de kip met de parelcouscous en bestrooi met de amandelen en de granaatappel. Het saladeseizoen is op The Salad Junkie natuurlijk in volle gang. Mijn nieuwste creatie is een salade met parelcouscous , perzik en rauwe ham.


Marokkaanse Schotel met ParelCouscous Een gezonde basis voor een snel en lekker gerecht met linzen ,groenten, kruiden en saus. Ingrediënten: 4gr Kippendijen 1. Rib- eye met gebakken paddenstoelen,. Het gerecht blijft fris door de bladpeterselie en de tuinkers. Gegrilde kippendijen met spices. Griekse salade met kippendij.


Voor deze snelle hap hoef je enkel de groenten te snijden, de parelcouscous koken en de kip te bakken. Meng voor de kip de olie en alle specerijen in een kom en voeg hier de kippendijen aan toe. Wrijf de kippendijen goed in met de olie. Zet een grote koekenpan op. Deze parelcouscous met gegrilde groenten, feta en noten is ideaal als licht avondmaaltje, maar zeker ook als left-over lunch.


Je kunt natuurlijk eindeloos varieren. Bij de groothandel kwam ik een mooie parelcouscous en ingelegde citroenen tegen. Bak de kippendijen met peper en zout aan in een wok. Volkoren couscous, biologische kippendij , geroosterde tomaatjes, geroosterde spitskool.


Ik ben gek op shakshuka maar vaak vind ik het wat kaal. Deze shakshuka met parelcouscous en merguez is echter een volledige maaltijd. Citroenkip met parelcouscous , klassieke combi van kip en citroen. Verwarm de oven voor op 200°C. Toch is de volkoren parelcouscous bij mij thuis niet aan te slepen.


Veluwse eendenborst 19½ jus van appelstroop. Caesarsalade met malse kippendij , Parmezaanse kaas en ei;. Het bevat vezels, eiwitten en koolhydraten. Hét recept voor een mixed grill van kippendij en kippenlever. Om de nodige vitamines binnen te krijgen maken we daar een salade van parelcouscous met een.


Krokant gebakken kippendij met citroen, Roseval aardappel,. Begin met de kippendijen te bakken in de boter in een pot met een dikke bodem op een hoog vuur. Saté van kippendij met huisgemaakte atjar en cashewnoten Josselin merlot. Avondeten op z’n elfendertigst. Jij kiest de gerechten, wij zetten ze in een lekker gemoedelijk tempo op tafel.


Alle gerechten zijn net wat kleiner en daardoor kun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts