woensdag 19 september 2018

Ondernemersechtpaar gezocht

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Kijk hier voor diverse vacatures! Het beheerders echtpaar is samen o. Customer Service Agent gezocht in het prachtige Barcelona!


Verbreed je horizon door te werken in het buitenland! Gezocht : kandidaat voor horecaproject. Info over horeca echtpaar gezocht. Resultaten van zoekmachines! Op november hebben Jan en Anneke Polder hun 6e Primera winkel geopend.


De winkel is gevestigd in winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Ondernemersechtpaar of koppel voor nieuw te openen brasserie. Type horeca bedrijf Nieuw te openen brasserie. Ben je klaar voor bedrijfsovername, wil je jouw bedrijf verkopen of juist een bestaande onderneming kopen?


Bekijk dan ons actuele aanbod van bedrijven. Het tekent ondernemersechtpaar Betty en Gerard Bitterling, die met hun bedrijf altijd aansluiting hebben gezocht bij de nieuwste technieken. De BackWERK formule In Nederland zal de komende jaren worden gewerkt aan een verdere groei van het aantal vestigingen. Het ondernemersechtpaar is op leeftijd en heeft géén opvolging voor dit uitstekende bedrijf.


Horeca-toppers gezocht ! Wij zijn een jong ondernemers echtpaar met passie voor de horeca. In het hart van Overloon hebben we een modern restaurant. Wij hebben aansluiting gezocht bij Maasvallei Netwerk om kennis en informatie uit te wisselen en in beeld te komen bij de andere bedrijven en. De daadwerkelijke overval begint als.


Ondernemersechtpaar gezocht

Collectanten gezocht voor Rode Kruis. Primera Gildenburgh overgenomen door Bodegraafs ondernemersechtpaar. De huidige winkel wordt gerund door het ondernemersechtpaar , er is geen personeel in dienst.


BABBERICH - De supermarkt in Babberich heeft in Utrecht is er niet in geslaagd in de top de drie te eindigen van de verkiezing beste buurtsuper van. Het rijden was ik wel een beetje zat en ik wilde ook wel eens iets anders gaan doen. Voor dit tankstation werd een ondernemersechtpaar gezocht en ik dacht:.


Ondernemersechtpaar gezocht

Dit bedrijf wordt op dit moment beheerd door een ondernemersechtpaar. Minimumprijs Maximumprijs. Er zijn koophuizen in Nederland. Het echtpaar Kromkamp is een zeer maatschappelijk en sociaal betrokken ondernemersechtpaar dat zich op vele manieren heeft ingezet voor de samenleving. Steeds vaker wordt gezocht naar.


Zo oordeelde de Afdeling dat de huisvesting van acht geestelijk gehandicapten bij een ondernemersechtpaar paste binnen de. Nieuw te realiseren horecaproject met ruime bedrijfswoning op centrumlocatieEen uitstekende locatie voor een ervaren ondernemersechtpaar dat de druk. Nieuwe AH supermarkt in Geldermalsen voor Trichts ondernemersechtpaar van Doorn. Investeerder gezocht in de watersportbranche. Twee ondernemers (echtpaar ) zoeken een investeerder die voor €25.


Franchisenemers Chocoladewinkels gezocht ! Naast het ondernemersechtpaar zijn er thans medewerker in dienst. In de druilerige regen ging hij naar de haringkraam op de boulevard De Favauge om het ondernemersechtpaar een prachtige bos bloemen namens de gemeente Zandvoort aan. Gezien de omvang van het onroerend goed wordt gezocht naar een. De onderneming wordt meer dan jaar geëxploiteerd door het huidige ondernemersechtpaar. In samenspraak met de scholen wordt gezocht naar een geschikte stageplek met de bedoeling.


Peters heeft grote waardering voor het Hoogeveense ondernemersechtpaar. De supermarkt van het ondernemersechtpaar Teus en Carola Slingerland wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts