donderdag 27 september 2018

Conceptueel synoniem

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ conceptueel ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Definitie van de competentie conceptueel denken Breder of dieper inzicht krijgen in problemen of situaties door ze in een groter of abstracter kader te plaatsen. Nederlandse synoniemen voor conceptueel - Interglot woordenboek.


Conceptueel - betekenissen en gebruik van het woord. Synoniemen en ander woord. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Online woordenboek Nederlands.


Kennis delen begint hier! Registeren is gratis en neemt slechts een paar seconden in beslag. Moeite met het maken van een conceptueel model? Lees hier hoe je een conceptueel model maakt. Het conceptueel model is een grafische voorstelling van de oorzaak-gevolg relatie bij toetsend onderzoek.


Het woord ‘ conceptueel ’ is afgeleid van het woord ‘concept’. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze. Deze mensen zien overal een nieuw concept, zij gebruiken hun kennis en ervaring om oplossingen of ideeën te bedenken. Wat betekent conceptueel ? Ander woord voor conceptueel ? Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als conceptueel in het Nederlands. Bekijk de betekenis van conceptueel , uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen.


Vertalingen in context van conceptueel in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het is een soort conceptueel statement. Als eerste laat hij de groep nadenken over de vraagstelling. Daarna wordt het team getraind om conceptueel over de.


Gerelateerd aan conceptueel synoniemen immaterieel - onstoffelijk - ontastbaar - abstract. Denk aan beroepen waarbij je beleid ontwikkelt, adviseert of. Kant stelde dat het Ding an sich niet gekend kan worden, maar slechts. Het vermogen om een situatie of probleem beter te kunnen doorgronden middels het identificeren van patronen binnen een conceptueel kader. Een ander synoniem voor.


Hij zal de tieners de beginselen van conceptueel. Tik bijvoorbeeld het woord ‘work’ in en een veelvoud aan synoniemen en antoniemen. In de tekst wordt het weergegeven alsof het synoniemen zijn: structurele (of conceptuele). Volgt relevante ontwikkelingen in de omgeving van de organisatie en benut deze kennis.


Mediërende variabele in een conceptueel model. Dit artikel is een vervolg op het artikel van het conceptueel model. In dit artikel gaan we door op het voorbeeld van. Voorbeeldzinnen „voorwerp.


Hoogbegaafd is vaak synoniem voor hoogintelligent. Vraagstukken en problemen vinden ze vaak alleen op hoog conceptueel of juist heel specialistisch niveau. Acties en beslissingen richten op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten. Dat wil zeggen dat jij kunt omschrijven wát het probleem nu precies is, wat de.


Conceptueel synoniem

Ook hieruit blijkt hoe conceptueel zwak de mededeling van de Commissie is. In dat geval kun je het beste gebruik maken van een conceptueel model waarin je van te voren al aangeeft welke aspecten van belang zijn om te onderzoeken. Inleiding In de voorgaande hoofdstukken is gesteld dat er een wisselwerking is tussen organisatie en markt. Kun je het leren om beter te analyseren?


Analytisch vermogen: wat is dat? De grootste verwarring in het huidige tijdsgewricht is het synoniem stellen van werkelijkheid en waarheid. Het schetst misschien een wat. De term procesmodellering kan gezien worden als synoniem voor procesbeschrijving.


Met “model” wordt aangegeven dat het gaat om een abstractie van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts