donderdag 20 september 2018

Domeinnaam verkopen catawiki

Find domein naam vandaag! Zoek naar domein naam verkopen. Vind vandaag resultaten! Op de veiling van deze week: Drogers. Cata is één van de grootste en bekendste veilingplatforms van Europa.


Hier wordt een groot tal objecten geveil. Top 1verkoopprijzen van NL domeinnamen. Onderstaande prijzen werden betaald op verschillende domeinnaam veilingen. Een paar verkopen waren private sales tussen.


Als internet marketing bureau hebben wij regelmatig namen beschikbaar die niet meer nodig zijn voor onze online projecten. Eenvoudig je domeinnaam verkopen ! Wij bieden een open biedingssysteem aan of je kunt kiezen. There is also an English version right here. Als je van plan bent iets op Cata te kopen of zeker als je van plan bent daar iets te verkopen , lees dan alsjeblieft.


Of nu je bedrijfsnaam is veranderd of je niets meer doet met je website, je wilt je domeinnaam verkopen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Via e-mail wordt je direct op de. Vanavond is bij online veilinghuis Cata de domeinnaam zwartepiet. Domein verkopen of kopen,.


Men kan een minimumprijs instellen een een Buy Now prijs. De domeinnaam werd twintig jaar geleden al vastgelegd en beheerd door een. Wanneer is het het waard een domeinnaam te verkopen : een domeinverkoop is altijd de moeite waard! De jaarlijkse registratiekosten zijn meestal laag,.


Hallo, Wat is jullie ervaring met een domeinnaamveiling op Cata ? Veilig en snel uw domeinnaam verkopen. Wilt u uw domeinnaam verkopen ? Via ons goed bezochte platform kunt. Bij WebChamp krijgen we die vraag regelmatig van mensen die hun domeinnaam willen verkopen of andermans domein willen kopen,.


Belang domeinnamen Belgische domeinnamen Cata DNS. Wil je een domeinnaam verkopen , lees dan in deze blogpost waar je op moet letten! Doe goed onderzoek en bepaal de waarde van je domeinnaam. Aan het bepalen van een verkoopsprijs voor een domeinnaam zitten geen verplichtingen of regels.


Op Mijndomein registreer je snel en goedkoop jouw domeinnaam. Kies uit meer dan 1domeinextensies voor jouw domeinnaam. Have a look at our auctions and place your bids!


De voor- en nadelen van je domeinnaam parkeren op een rijtje. Cata veilt vandaag vijftig premium domeinnamen , waaronder zwartepiet. De gedadigden moeten wel erg snel zijn om daar nog een site aan te hangen. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij.


De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen;. Als je een bezette domeinnaam wilt overkopen of overnemen kan je het beste contact zoeken met de huidige eigenaar. Een domeinnaam is al geregistreerd als je. Klik hieronder op een domeinnaam om een bod uit te brengen.


Waarom een domein opzeggen, een domeinnaam kan tenslotte maar een keer worden uitgegeven. Dagelijks veranderen er veel domeinen van eigenaren en soms. Jouw domeinnaam verkopen ? Heb jij ook domeinnamen waar je niets mee doet?


Plaats dan nu GRATIS jouw domeinnaam of domeinnamen op Websitemakelaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts