donderdag 17 mei 2018

Verpleegkundige dagdiensten

Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris! Leaseauto bij een dienstverband va 24u p. Heb je internationale ambities? Wie is nou eigenlijk TMI? Maak kennis met ons bedrijf!


De beste jobadvertenties in Trovit.

Verpleegkundige Dagdienst vacatures. Zevenaar Velp, dagdiensten laagcomplexe ingrepen, ruimte voor scholing en. Ben jij op zoek naar een vernieuwende omgeving met een open werksfeer? Vind jij het leuk om voorlichting en instructie te geven aan patiënten? Lees dan snel de vacature!


Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke. Beste werkgevers in Roosendaal.


Als verpleegkundige bij Keizer Kliniek bewaak je de continuïteit van het zorgproces en kun je worden ingezet.

Functie omschrijving Zorgen in een bijzondere omgeving? Vind een job in de grootste jobdatabank van Vlaanderen. Ga als verpleegkundige aan het werk in een sociaal wijkteam en werk uitsluitend dagdiensten. Toen ik een vacature op het lab tegen kwam (voor alleen maar dagdiensten door de week) besloot ik de stap te nemen.


Ik ben geen verpleegkundige ,. Ontbijt en medicijnronde 7. Start dagdienst , verpleegkundige overdracht. De verpleegkundige controleert uw pols, bloeddruk, temperatuur, gewicht. Vacature niet beschikbaar. Deze vacature bij is niet meer actueel. Hieronder staan enkele vergelijkbare vacatures die voor u wellicht interessant zijn.


Er is geen beroep zo veelzijdig als dat van verpleegkundige. Op dit moment zijn er binnen Nursing. Ochtenddienst doktersassistent Dagdienst verpleegkundige Late dienst verpleegkundige Nachtdienst verpleegkundige Dagdienst arts-assistent (SEH) Avonddienst arts. Medewerkersportaal Toggle navigation. Bekijk hier ons Dagdienst overzicht van 2beschikbare Dagdienst vacatures in Leerdam en solliciteer direct online!


Voor een ziekehuis in de regio Den Bosch zoeken wij een oncologie verpleegkundige. De (IC) verpleegkundige is op verschillende locaties binnen het OK centrum werkzaam. Hoeveel rusttijd moet er zitten tussen een late dienst tot 23.

Kom werken bij Start People! Wijkverpleegkundige - Alleen Dagdiensten. Ben jij een wijkverpleegkundige met een overstijgende blik? Ga jij de uitdaging aan die het ondernemerschap in de thuiszorg. Niet-aangeboren hersenletsel of een andere lichamelijke.


In deze functie werk je volgens een vast basisrooster met dagdiensten en nachtdiensten. Je wordt ingezet voor 8-urige diensten, variërend van dagdiensten ,. Zekerhei afwisseling en zeer goede voorwaarden! Wil jij als verpleegkundige graag een nieuwe stap maken? Regelmatig krijg ik de vraag wat ik precies doe als verpleegkundige in het verpleeghuis.


Om hier wat meer inzicht in te geven neem ik jullie graag. Functieomschrijving Je zult als verpleegkundige op de Endoscopie- en Behandelafdeling de medisch specialist assisteren bij diagnostische onderzoeken en therapeutische. Eén van drie mogelijke differentiaties is verpleegkundige ontwikkelingen.


Je bent bereidt om te werken in verschillende diensten denk hierbij aan ochtenddienst, avonddienst, dagdienst en nachtdienst. BBL met kwaliteitsgarantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts