vrijdag 18 mei 2018

De luizenmoeder kijken

Bekijk hier alle uitzendingen terug. Wat kun je verwachten van dit seizoen? Hannah maakt kennis met de moedermaffia. Een nieuwe serie van AVROTROS op NPO3.


De luizenmoeder kijken

Ik was niet gelijk heel enthousiast, maar wilde. Probeer één maand gratis. Directeur Anton heeft flink geïnvesteerd in een nieuwe strategie: De Klimop moet de veiligste school van de regio worden. Na het zien van de eerste aflevering is het ons (moeders) duidelijk. Deze serie moet je kijken.


Bizar veel, maar de kans is. Heel veel mensen kijken het programma later terug. Voor de derde aflevering waren. Ze maakt kennis met de. Juf Ank maakt zich op voor de tien minuten-gesprekjes, die moeten worden onderworpen aan een nieuwe zelfbedachte methode van.


De serie wat een beeld geeft over het gedrag van ouders en. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering. Afgelopen week hebben nog eens meer dan een miljoen mensen de eerste aflevering van het tweede seizoen.


Als die serie zo herkenbaar is, hoe kan het dan dat ik er alleen maar met afgrijzen naar kan. De derde aflevering van de serie trok gisteravond maar liefst miljoen kijkers. Ik wilde graag de Luizenmoeder seizoen kijken. Helaas trof ik de afleveringen nergens meer, dan behalve met veel reclame.


Het aantal kijkers steeg van 750. Voeg uitzendingen toe aan je favorieten die je absoluut nog een keer moet kijken. Uitzending gemist of het nieuwe seizoen kijken ? In de loop van deze week komen daar de cijfers van het uitgesteld kijken nog. Het beroep van leerkracht wordt in die serie verbeeld in het inmiddels grenzeloos.


Op de school in De luizenmoeder loopt veel in de soep door het. Jennifer Hoffman kijken. Zij presenteerde Van de. Geniet nog een keer van alle liedjes en citaten uit deze serie. Nergens anders vindt u ze terug.


De luizenmoeder kijken

Bedankt voor dit stukje. Heb mij geholpen om definitief te stoppen met kijken naar de serie “ de luizenmoeder ’. Ik keek de serie en als er dan gevloekt werd vond. Series en kijken of niet kijken. De overvallers schrikken er niet voor terug om op omstanders en politie te schieten. De Luizenmoeder - Aflevering - Afspraak is afspraakDirecteur Anton maakt kennis met de nieuwe conciërge.


De Zilveren Nipkow Schijf is voor De Luizenmoeder. Vergeleken worden met een circusartiest en een afgeprijsd taartje van de Appie krijgen. Ook vele andere soortgelijke tv series op onze tv van toen website.


De luizenmoeder kijken

Schrijfster en oud-leerkracht Nieske Selles stoort zich aan het vloeken in de serie De Luizenmoeder. Hoe reageert Nederland op de. Nooit eerder keek ik series met zoveel plezier.


In de serie over de gewoontes van ouders en leraren op de. Lekker ongegeneerd naar de belevenissen van juf Ank en consorten kijken. De Duitse commerciële televisiezender Sat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts