woensdag 23 mei 2018

Iphone vergrendelen instellen

Specialistisch advies nodig? Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis!


Iphone vergrendelen instellen

Een veilig iDevice in stappen. Het wachtwoord dat je instelt wordt gebruikt voor alle notities die je vanaf nu vergrendelt. Dit kun je doen als volgt:. Maak nu een toegangscode aan om je toestel te vergrendelen.


Het is mogelijk om het scherm en de toetsen van de telefoon te vergrendelen ,. Toetsenslot in- of uitschakelen,. Je kunt de telefoon zo instellen dat het. Bescherm al je gegevens op je mobiel en vind hem snel terug na diefstal.


Deze handige functie maakt het mogelijk om je computer automatisch te vergrendelen als hij merkt dat je niet meer in de. Toestelgegevens beveiligen? Hieronder kun je zien wat je moet instellen.


Uw Android-apparaat vergrendelen en ontgrendelen;. U kunt uw apparaat instellen zodat het onder bepaalde omstandigheden automatisch wordt ontgrendel. Windows - Computer automatisch vergrendelen. Het instellen hiervan gaat met behulp van de instellingen die er zijn voor de schermbeveiliging. Wie even wegloopt bij de computer, doet er goed aan het scherm te vergrendelen.


Wanneer je apparaat is vergrendeld ,. Schermvergrendeling instellen op een Android-apparaat. Als u dit wilt instellen ,. U hebt twee opties voor het instellen van dynamisch vergrendelen : Bluetooth gebruiken om uw telefoon te koppelen met uw pc. Wat moet u instellen en wat zijn de mogelijkheden? Tegenwoordig zijn echter de meeste mobiele telefoons vergrendeld met een code, patroon of andere manier van beveiliging. Is Ziggo jouw internetprovider, dan maak je waarschijnlijk ook gebruik van Ziggo mail.


Wil je liever bepaalde zenders niet zien? We helpen je graag een kinderslot in te stellen of de zender te vergrendelen met dit stappenplan. Als je je apparaat weer wilt vergrendelen met een toegangscode. Heb je alleen de instellingen nodig?


Ontdek de voordelen van inloggen via KPN Webmail. Zo niet, dan zijn dit de stappen die je moet. Als je iPad of iPod vergrendeld eindigt stopt ook automatisch je VPN.


Standaard kies je uit een zescijferige code,. In dit stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe u uw e-mailprogramma instelt. Met deze modus kun je je apparaat vergrendelen met een toegangscode en een bericht in het scherm laten.


Iphone vergrendelen instellen

Instellen hoelang het duurt voordat uw apparaat wordt vergrendeld How to set the amount of time before your device is locked. De pc waarmee je werkt even vergrendelen. Meldingen instellen per. Naast een overzicht met de imap en popserver. Instellen hoe lang het duurt voordat de schermvergrendeling van uw Android-apparaat wordt geactiveerd How to set the amount of time.


Als Automatisch vergrendelen. Met de timer voor automatisch vergrendelen wordt uw apparaat automatisch vergrendeld wanneer deze een bepaalde tijd van internet wordt afgesloten. Normaal gesproken moet ik dan eerst mijn toegangscode invullen en verschijnt er vervolgens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts