donderdag 17 mei 2018

De luizenmoeder aflevering 1

De luizenmoeder aflevering 1

Hier vind je alle afleveringen van de serie De Luizenmoeder. Hannah maakt kennis met de moedermaffia. Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering.


Alle afleveringen bekijken. Een gloednieuw, tweede seizoen over het absurde leve van alle ouders. Wij vatten aflevering voor je samen in heerlijke gifjes.

Vier afleveringen gezien. De eerste aflevering was wel aardig omdat de grens opgezocht werd. De luizenmoeder , die de kinderen moet verlossen van de lastige beestjes. Voor de brandoefening heeft ze een liedje bedacht. Ze maakt kennis met de moeder-maffia op het schoolplein, met de voorzitster van de.


Juf Ank en directeur Anton waren aanwezig op de. Zwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Dat alternatief heet Winterklaas.


De luizenmoeder aflevering 1

De Luizenmoeder - Aflevering - Afspraak is afspraakDirecteur Anton maakt kennis met de nieuwe conciërge.

Bizar veel, maar de kans is. De Klimop maakt zich klaar voor het. BierdopjeVAlpha nu beschikbaar. Ik wilde graag de Luizenmoeder seizoen kijken. Helaas trof ik de afleveringen nergens meer, dan behalve met veel reclame.


Seizoen Aflevering De Pestkip. Wat vond jij van de eerste aflevering ? En we zijn dankzij de luizenmoeder ook een gloednieuw begrip rijker: Curling ouders. Vind hier alle afleveringen van Kindertijd terug en stel. Nieuw kijkcijferrecord voor De Luizenmoeder.


Bijna vier miljoen mensen keken gisteren naar de eerste aflevering van De Luizenmoeder. De NPO-serie lijkt hiermee direct alle records te verbreken. Derde aflevering Nederland tussen de. Een kleine miljoen kijkers voor aflevering en morgen gaat aflevering. Ruim ,miljoen televisiekijkers kropen zondagavond nog één keer op de bank voor De Luizenmoeder.


Met een blooperaflevering namen directeur Anton, juf. In aflevering was te zien dat juf. We keken meer uit naar seizoen dan naar een wijntje op de vrijdagavond.

De luizenmoeder aflevering 1

In de hoes geen details over de afzonderlijke afleveringen. Tekst : Hallo allemaal wat fijn dat je er bent. Ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Stamp met je voeten zet je handen in je.


De school heeft een zwaar jaar achter de rug, waarin enkele. Vanaf aflevering zou het beter moeten zijn hebben de makers al laten blijken. Het kijkcijferrecord is opnieuw verbroken door De Luizenmoeder. Gisteravond was de tweede aflevering van de populaire AVROTROS-serie De Luizenmoeder. Ontvang wekelijks het beste van NPO Radio 1. De tweede aflevering deed het met ,miljoen.


Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts