maandag 14 mei 2018

Bedrijf ter overname aangeboden

Zoeken en gevonden worden. Anoniem mogelijk indien gewenst. Bekijk uw resultaten bedrijf ter overname bij Finecomb. Kom goed voor de dag met zakelijke mode van OZZO! Bestel snel en direct online.

Op deze pagina vind je een totaaloverzicht van alle te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Maak een selectie door onderstaande filters in.


Bekijk op Brookz het meest complete overzicht van alle bedrijven te koop aangeboden in Nederland. U wilt een bedrijf overnemen ? Alle bedrijven te koop staan op. Dit bedrijf wordt u aangeboden.

Bedrijf ter overname aan het zoeken? Drenthe (1) Flevoland (3). Ter overname mijn Webwinkel in Auto onderdelen met ruim €70. Kijk op Be-drijfsovernameplein.


Zelf professioneel uw bedrijf verkopen? Of interessante bedrijven te koop vinden? Want iedere MKB ondernemer verdient een bedrijfsovername!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Lijkt onze service nu iets wat bij uw situatie, bedrijf en wensen past? Neem dan gerust contact op! Onze contactgegevens en.


Spare Rib Express Woerden ter overname aangeboden. Jamin heeft nu winkels in Nederlan waarmee ons bedrijf marktleider in de zoetwaren branche is. Wij begeleiden u bij de verkoop of fusie van uw bedrijf , de koop van een bedrijf en bij het vinden van een investeerder.

Bedrijf ter overname aangeboden

Een bedrijf ter overname ? Portefeuilles verkopen is onze expertise. Betreft: Onderneming actief in industriële buitenverlichting ter overname aangeboden. Activiteiten: Installeren en onderhoud van hoogstaande en duurzame. Wilt u een bestaande franchise(winkel) kopen?


Kies uit één van de bestaande vestigingen die door franchiseformules ter overname worden aangeboden. Toepassingsgebied: overheid en medisch. Indicatieve omzet ca 300k. Toeleverancier in de bouw.


Het bedrijf levert hoofdzakelijk aan montagebedrijven waarbij het. Wegens verandering van focus naar andere activiteiten willen wij ons klantenbestand ter overname aanbieden. Website te koop aangeboden. Het gaat om een gerenommeerde handelsonderneming die ruim jaar actief is. Het dierenpension is al vanaf begin jaren in bedrijf en heeft in de afgelopen decennia landelijke.


Bedrijf ter overname aangeboden

Omschrijving en activiteiten. Lijkt een mooi bedrijf om te starten,tenminste als overname het niet te duur is,economie staat er weer beter voor als paar. Wil jij jouw winkel te koop of te huur aanbieden ? Klik hier voor een overzicht van alle ter overname aangeboden bloemenwinkels in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts