donderdag 26 april 2018

Verpleegkundige dagbehandeling groningen

Vacatures bij Topwerkgevers. Bij Randstad zit je Goed! Leaseauto bij een dienstverband va 24u p. Vind Verpleger Jobs met de Trovit zoekmachine. Is het tijd voor een momentje voor uzelf?


Geniet van een heerlijke Thaise massage. Wordt u opgenomen voor dagbehandeling ,. Een verpleegkundige brengt u in bed naar de. Als u lid bent van de Stichting Thuiszorg Groningen in uw.


Aan de slag als verpleegkundige op de dagbehandeling in een modern, kleinschalig ziekenhuis? Verpleegkundige Dagbehandeling vacatures. Solliciteer op de vacature bij het Diakonessenhuis Utrecht! Beste werkgevers in Groningen. Een kleine operatie is vaak een dagbehandeling.


Fulltime baan, parttime baan. U gaat dan op dezelfde dag naar huis. Wat gebeurt er en waar moet u aan denken? Nederland en in het buitenland. Op de afdeling Dagbehandeling wordt u voor een dag opgenomen voor een operatie,.


Op de dag van de opname heeft u eerst een kort gesprek met de verpleegkundige. Op woensdag en vrijdag kunnen patiënten voor een infuus op de verpleegkundige dagbehandeling in Goes terecht. Maak snel een afspraak, wij staan voor u klaar. Op dinsdag en donderdag op onze locatie in Roosendaal. Door de wisselende diensten kan het echter voorkomen dat u meerdere verpleegkundigen ziet.


Ons doel is om onze patiënten binnen de snelheid van een dagbehandeling ,. Op de Dagbehandeling werken oncologieverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, een teamleider, planners, afdelingsassistenten,. De beste jobadvertenties in Trovit. Er is geen beroep zo veelzijdig als dat van verpleegkundige. Groningen Ben jij verpleegkundig specialist en heb jij affiniteit met somatische zorg?


U kunt voor een dagbehandeling opgenomen worden in verband met een onderzoek, behandeling, infuus of een operatieve ingreep. Een dagopname houdt in dat u op dezelfde. Op zoek naar een psycholoog of psychiater? Lentis is expert in de GGZ en heeft behandelingen voor alle psychische klachten. Lees meer en doe direct de test.


De Berkenhof in Groningen richt zich op hulpverlening aan vrouwen. De dagbehandeling is een intensief behandelprogramma. Nu al weken volg ik een dagbehandeling in Groningen bij het Universitair Psychiatrisch Centrum Groningen. Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat zich onderscheidt met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal.


Ben jij op zoek naar een functie als verpleegkundige met doordeweekse dagdiensten? Vind jij het leuk om op een afdeling te werken met een hoge turnover en korte. Beverwijk en het Martini Ziekenhuis in Groningen.


Na de eerste afspraak maakt de verpleegkundige een. Behandelingen en operaties waarbij slechts korte verpleegkundige nazorg nodig is, vinden plaats op de Dagbehandeling. De Dagbehandeling is op locaties ETZ TweeSteden. Heb jij als verpleegkundige ervaring of affiniteit met neurologie, met name met Multiple Sclerose? Netwerk Oncologische Dagbehandeling (NOD) Doelen van het Netwerk Oncologische Dagbehandeling : Ondersteunt en promoot het netwerk voor verpleegkundigen met de.


De afdeling Dagbehandeling Snijdend is bedoeld. Geeft u bij aankomst in het ziekenhuis de naam en het telefoonnummer van deze persoon door aan de verpleegkundige. COPD-patiënten kunnen op deze locatie terecht voor dagbehandelingen.


Maartenshof ligt goed bereikbaar in Groningen. Tiny van Wieren, verpleegkundig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts