dinsdag 24 april 2018

Isbw bedrijfskundig zorgmanagement

Al jaar dé opleiding voor bedrijfskundig management in de zorg. Deze opleiding is een perfecte aanvulling op je kennis en ervaring in de zorg! Voor (toekomstige) Managers. Zet een stap in jouw ontwikkeling!


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

Met ruim jaar ervaring is ISBW uitgegroeid tot de opleider voor professionals. U kunt kiezen uit 2praktijkgerichte opleidingen en trainingen. De zorgsector verandert. Goed dat u zich ontwikkelt, juist op die onderwerpen waar in de zorg meer accenten komen te liggen. ISBW biedt u daartoe het praktische.


SamenvattingBen je een (aankomend) manager binnen de gezondheidszorg en welzijnsorganisaties. Wil je bedrijfskundige inzichten toepassen op zorg en welzijn. De gezondheidszorg ondergaat grote veranderingen.

Welke invloed heeft dat op zorgmanagement ? Als leidinggevende, manager of coördinator in zo’n dynamische omgeving. Dit praktijkgerichte programma biedt u actuele thema’s en onderwerpen die aansluiten op modern zorgmanagement. Juist de meer bedrijfskundige aanpak van dit. Onze manier van opleiden baseren we altijd op de laatste bedrijfskundige inzichten en we weten als geen.


HBO jaaropleiding in bedrijfskundig zorgmanagement. In de ISBW Action Learning. Stoomt u klaar voor de hogere functies in de gezondheidszorg. In één jaar klaar voor de hogere functies in de gezondheidszorg? Gewaardeerd door het bedrijfsleven.


Bekijk alle aangeboden opleidingen! Dit HBO-programma biedt u onderwerpen die aansluiten op modern zorgmanagement. En wilt u zich ontwikkelen op het gebied van bedrijfskundig zorgmanagement ? De master Zorgmanagement van de Erasmus Universiteit. Bedrijfskundig Zorgmanagement Fontys Hogescholen. Korte en intensieve opleidingen.


Zet nu een stap in uw ontwikkeling!

Je wilt je officieel erkende Bachelorgetuigschrift behalen met een praktisch bedrijfskundig programma en je hebt. Master in Zorgmanagement (deeltijd): Heb jij hart voor de gezondheidszorg en een passie voor organisatie en management: Lees verder. Speciaal gericht op professionals.


Bestel de gratis studiegids! HBO Programma Zorgmanagement studeren in deeltijd? Bestuursacademie Nederlan ISBW opleiding en training, Computrain, NIBE-SVV, Markus Verbeek Praehep, 112. Bij ISBW doet u geen examen, maar wordt uw kennis getoetst aan de hand van een businesscase.


Je krijgt vakken als persoonlijk. Deze cursus Zorgmanagement is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg en gedegen managementkennis en ervaring op willen. Wat kunt u verwachten van de opleiding Deelnemers, docenten en de opleidingsmanagers vertellen meer over de inhoud en werkwijze van de opleiding en hoe ze. Informatie over de deeltijdopleidingen aan ISBW Hogeschool.


Lees meer en vergelijk de opleidingen. Studie HBO Zorgmanagement en leidinggeven ISBW. Toekomstgericht kijken vanuit bedrijfskundig perspectief.


Wilt u uw bedrijfskundige kennis verbreden en verdiepen? Een volwaardige gesprekspartner zijn voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts