dinsdag 24 april 2018

Horeca te huur zonder overname amsterdam

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Bakkerswinkel annex croissanterie gelegen aan drukke winkelstraat te amsterdam. Het restaurant is berust met nieuwe horeca apparatuur. Wegens privéomstandigheden per direct ter overname aangeboden goed lopende horecapand!


Bekijk alle horeca te koop en te huur in Heel Nederland op funda in business. Info over horeca te huur zonder overname.

Resultaten van zoekmachines! Zowel te koop als te huur. Maak gebruik van filters om uw zoekopdracht te verfijnen. Deze casco horecazaak wordt aangeboden zonder overname.


Restaurant centrum hillegersberg. CASCO HORECA UNIT HOUTHAVENS. Voor alles rondom aan- en verkoop, huur en verhuur van horeca. Gespecialiseerd in pachten van horeca.

Tientallen ondernemingen uit HORECA sector over te nemen. Dit zijn onder andere over te nemen restaurants, cafés, broodjeszaken, hotels,. Immo : het volledige aanbod horeca te huur , België op Immoweb.


Cafetaria ruimte winkelcentrum Weert te huur , geen overname. Station Schiedam restaurant. Casco horeca locatie in Ridderkerk te huur. In het centrum van Maastricht bieden wij aan een leuke horecazaak zonder overname.


Adres Dorpsstraat - Gulpen Type Eten, Drinken Ligging Dorp. Altijd de scherpste deals in professionele horeca ,. Enkel het feit levering zonder voorafgaand contact geleverd werd op de dijk van oostende,. Handelspand te huur met woonst. Overname is niet van toepassing alles word leeggehaald. Amsterdam , De Culinaire straat.


Dan hebt u vanaf de overname vier weken de tijd om de nieuwe exploitatievergunning aan te vragen. PASSAGIERSTERMINAL AMSTERDAM. Dit restaurant is te koop als “formule BURGERS ’N RIBS” maar is eventueel ook te koop ZONDER.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor horeca overname spanje.

De overname van de horeca. De koper had immers een koopcontract met de horeca -exploitant waar zij alleen zonder boete of. Gespreid bed De comfortabele, lichte hotelkamers,. Klik hier voor het aanbod van horecabedrijven en horecapanden te koop en te huur in Noord. Na de overname van Shooterz Hoorn heeft Samantha van Drie.


Per direct beschikbaar casco horeca -unit op traffic. Informatie over het aanbod van een aantal horeca makelaars. Van Weedestraat 12 Soest. De huur bedraagt slechts € 2. Wij verkopen deze zaak zonder. Horecamakelaar met hart voor horeca.


Ter overname aangeboden mooi RESTAURANT MET ZONNIG TERRAS in het oude centrum van Scheveningen. Zij hebben stuk voor stuk een eigen netwerk, kennis van de plaatselijke horeca en een gedegen ondernemers achtergrond. Overige Doetinchem, Unieke kans voor horeca ondernemer ! UW HORECAMAKELAAR BIEDT TER OVERNAME CAFETARIA IN WOERDEN.


Te huur zonder overname Niet meegedeeld. De grootste horeca leverancier van de Benelux, assortiment van ruim 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts