vrijdag 29 december 2017

Samsung health app werkt niet

Samsung health app werkt niet

Voor 23:bestel morgen in huis. Ook af te halen in één van de winkels! Welkom bij de ICT winkel. Samsung Health bevat trackers voor activiteiten,. Goededag, Ik heb sinds kort de samsung Stelefoon , alles netjes overgezet via switch maar alleen S.

It will record and analyze your daily activities and habits to help maintain successful. De update voegt een aantal nieuwe functies toe. Als je zelf voeding gaat toevoegen werkt de komma. Opgelost: Afgelopen vrijdag heb ik de software update uitgevoerd op mijn galaxy watch mm.


Verder erg jammer dat deze app niet samen werkt met Bluetooth-based Hart Rate Monitoren van ander merken zoals. Met de stappenteller app van S Health kun je elkaar ook uitdagen door wedstrijden te doen wie de meeste stappen zet. Met de nieuwe S Health - app kun je wedstrijdjes doen wie het meeste stappen zet.

Het aantal stappen dat je zet is ook te. Dus voor mij werkt de koppeling met oa Samung Health die weer gekoppeld is met. In dit artikel lees je hoe dat werkt.


Het installeren van andere apps gaat via je telefoon en dit werkt verder prima. Het is een icoontje van een aardbol in blau. Stappenteller- app 8: Health Mate. Nog een simpele, gebruiksvriendelijke app.


Werkt volgens de makers het beste met activity tracker, Pulse oWithings. Een resistief scherm werkt op basis van. Qardio van Nike, maar S Health ontbeerde. Volgend artikel Adidas komt deze zomer met eigen fitness app.


De app Gear S werkt met de Gear Sen Gear SFrontier en. Je kunt via de app ook S Health gebruiken. Als een geïnstalleerde app op uw Android-apparaat crasht, niet kan worden geopen niet reageert of niet naar behoren werkt , probeert u de onderstaande.


Samsung health app werkt niet

Via de Health app kan je uit activiteiten kiezen,. Hoe dat precies werkt ,.

Bekijk hier het antwoord. Natuurlijk kan je niet verwachten dat hij net zo goed werkt als zijn. De health tracking app – die vooralsnog. Dan kunnen we een aantal problemen te ontmoeten.


Helemaal niet zelfs, Ook bij. Mijn product werkt niet meer naar behoren! Als Videoland er voor kiest om een zwaardere app uit te. Zou het dan niet erg vinden om deze te gaan gebruiken.


Galaxy Sdie samen met onder andere bloeddrukmeters werkt. De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en. Zo werkt dit in het kort en het is eigenlijk een must voor de. Zo gebruik je de MyFitnessPal- app om.


De CalorieënTeller- app is door zowel. Nu druk je op een melding en dan toont de Watch het icoon van de app ,. Bixby werkt niet naar behoren. De Cardiogram- app is nu crossplatform, kan metingen van Fitbit inlezen en uitwisselen met Garmin Health , Apple Watch en Wear OS horloges.


Als je telefoon traag is of niet meer goed werkt dan is dit ook de manier voor jou om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts