woensdag 20 december 2017

Mba nti

Mba nti

Studenten beveelt NTI aan! NTI in een helder overzicht. Master of Business Administration ( MBA ) studeren? Bij NTI kan je in deeltijd een masteropleiding volgen!


Verdien je MBA met een erkend diploma bij NTI. Maak stappen in de administratieve sector: Start vandaag nog met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie ( MBA ) van NTI !

Maar sinds enkele jaren bieden zij ook geaccrediteerde WO en Masteropleidingen aan. MBA -programma Informatiemanagement studeren in deeltijd? Hier vind je alle nieuws voor ambitieuze professionals die een mba -opleiding willen volgen. Wist je dat we nu een tijdelijke actie hebben?


Volg vandaag nog vrijblijvend de Gratis Proefles! Naar aanleiding van jullie feedback zijn wij overgegaan naar een nieuwe inlogmethode. Inloggen met je oude Mijn NTI wachtwoord is mogelijk, heb je deze niet dan kun.


Nergens anders goedkoper.

Mba nti

Ben je op zoek naar een HBO-opleiding op masterniveau? Een MBA -opleiding deeltijd van NCOI is officieel erkend. Wie kent het niet: het Associatiediploma Moderne Bedrijfsadministratie, beter bekend als MBA.


Een onverwoestbaar diploma met een krachtige marktpositie. Bekijk en vergelijk de MBA studies die worden aangeboden. De opleiding Moderne bedrijfsadministratie ( MBA ) is het vervolg op het PDB. Er zijn ook cursussen en opleidingen Bedrijfsadministratie en Accountancy.


Het NTI biedt ruim 8opleidingen en cursussen aan. De enige MBAs die er toe doen in NL zijn Erasmus, TIASNimbas en Nyrenrode. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. MBAs van andere universiteiten zijn.


Je behaalt met deze opleiding het officiƫle diploma Moderne Bedrijfsadministratie ( MBA ) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Voor dit gewaardeerde diploma. Deze MBA -opleiding is NVAO-geaccrediteerd en biedt een optimale integratie van theorie en praktijk.


Inclusief vakliteratuur t. Deze MBA -module zorgt ervoor dat je in staat bent om managementactiviteiten op financieel gebied op verantwoorde wijze aan te sturen. De brede kennis van het. Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vragen we jullie mening over kwesties!

Vragen zijn altijd welkom! Een master opleiding volgen als thuisstudie? Populair zijn MBA , psychologie en onderwijskunde. Leer alles over de financiƫle wereld tijdens de boeiende NTI -opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Je studeert bij het NTI op je eigen manier.


De leider in jezelf al ontdekt? Een tweejarige opleiding die al snel een. Lees 3ervaringen (gemiddeld: 6) uit 1opleidingen, trainingen en cursussen van NTI. Het nieuwe studeren begint bij het NTI ! Je volgt masterclasses en doet brede kennis.


NTI heeft inmiddels veel ervaring met het aanbieden van zowel pre-master als masteropleidingen. Deze training is helaas verwijderd door NTI. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van.


Met een MBA studie werk je aan je eigen ontwikkeling. Volg een MBO-, HBO-, Master- of Vakopleiding op een manier die echt bij jou past. Thuisstudie vergelijken doe je op onze website!


Beste thuisstudies volg je bij Laudius, Thuiscursus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts