maandag 25 december 2017

Deeltijd rechten

Start nú je HBO Rechten Deeltijd! Profiteer ook bij NTI van Leven Lang Leren Krediet. NTI in een helder overzicht. Probeer een gratis proefles! Bekijk ons ruime aanbod.

Deeltijd rechten

WO Rechtsgeleerdheid deeltijd. De afgelopen jaren hebben sommige deeltijd rechtenstudies hun deuren gesloten. Toch zijn er nog genoeg studenten bezig met Rechten in.


Wil je een deeltijd rechtenstudie gaan doen? Denk dan ook eens aan de deeltijd bacheloropleiding HBO- Rechten van Hogeschool Utrecht. Als hbo-jurist heb je veel.


Hou je ervan om uitgedaagd te worden?

Om hard te werken en zaken tot de bodem uit te zoeken? Dan is de beroepsopleiding HBO- Rechten echt iets voor jou! Als je wet- en regelgeving interessant vindt en je daarin wilt verdiepen, kun je in deeltijd hbo rechten studeren.


Werk, studie en privé combineren is vaak een hele puzzel. HAN HBO- Rechten werkt nauw samen met werkgevers zodat jij het beste uit je studie kunt halen. Bij de praktijkgerichte opleiding HBO- Rechten bereid je jezelf voor op een carrière als professional in het juridische werkveld. Als professional wetten en regels vertalen naar de praktijk? Met de deeltijdstudie HBO- Rechten word je hbo-jurist.


Officieel erkende opleidingen Rechten. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Welke rechtenopleidingen worden ook in deeltijd gegeven?


Deeltijd rechten

Lees meer over deeltijd -, voltijd- en avondonderwijs aan de UvA. Met HBO- Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool word je een resultaatgericht jurist. Met je Bachelor of Laws (LLB) kun je veel verschillende functies uitoefenen. De deeltijd bachelor-opleiding HBO- rechten van Saxion stoomt je klaar voor het uitdagende beroep van hbo-jurist.


Bent u in het bezit van een universitair diploma, heeft u interesse in Rechten en wilt u meer kansen op de arbeidsmarkt?

De Radboud Universiteit biedt een unieke. Word specialist in recht en zoek alledaagse problemen juridisch tot op de bodem uit. Algemeen De opleiding HBO- Rechten ( deeltijd ) wordt verzorgd door het Instituut voor Rechtenstudies, Hanzehogeschool Groningen. De samenleving juridiseert steeds meer.


Wat betekent dat voor je rechten om in deeltijd te gaan werken? Heb je altijd recht op parttime werken? Aan de UvA kun je ongeveer de helft van de bachelors ook in deeltijd volgen. Behaal een erkend HBO diploma Rechten.


Volg nu een opleiding rechten naast uw baan. HBO- Rechten is een zeer praktijkgerichte opleiding: aan de hand van beroepsopdrachten werk je tijdens je studie aan vraagstukken uit het. Een deeltijdstudent is niet. Studieopbouw in het kort.


De Juridische Hogeschool is dé aanbieder van HBO- Rechten in Nederland. Met je bachelor of laws (LLB) word je een resultaatgerichte jurist die van toegevoegde waarde. Met de opleiding HBO Rechten wordt een officieel erkend bachelorgetuigschrift behaald.


Na afronding mag de titel Bachelor of Laws (LLB) gevoerd worden. Je kunt na deze opleiding Rechten. Actuarial Science and Mathematical Finance in deeltijd. Programmatype Executive master.


Deeltijd rechten

Houdt u zich als HR-professional bezig met de rechten en plichten van werkgever en werknemer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts