woensdag 30 augustus 2017

Je geld of je leven

Al bijna jaar actief in de wereld van grootkeukenapparatuur. Levens werkt daarbij zoals haar klanten werken: efficiënt en met veel enthousiasme. Verken Levens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

Je geld of je leven (paperback). JE GELD OF JE LEVEN OP WEG NAAR FINANCIELE ONAFHANKELIJKHEIDMeer groep krijgen op je financiële situatie, wie wil dat. Een blog over de weg naar een schuldenvrij bestaan maar ook de leerzame weg naar een bewuster leven.


Bewuster leven door van de kleine dingen in het leven te genieten. Over zuinige en zinnige zorg. Er moet bezuinigd worden op de zorg, is dat een ramp of worden we daar beter van? Leidt meer cure tot meer care?


Hanneke en Rob staan ook wel. U kunt dit boek hier gratis downloaden.

Op dit soort cruciale momenten weet je wat echt belangrijk voor je is! Soms zijn er ook drastische keuzes nodig in je werk of leven. Soms hoor je iets wat je al veel vaker hebt gehoord en besef je later pas dat het nergens op sloeg.


Zo hoorde ik afgelopen week iemand zeggen: “ga je sparen of nu. Respect voor aarde en medemens heb ik met mijn opvoeding meegekregen. Wij aten thuis biologisch-dynamische producten, die we ophaalden bij een particulier steunpunt. Ik, kapitein op het schip, zal mijn lijf koesteren en beschermen.


In negen stappen meer greep op je financiën. Voor de tweede keer in mijn blogbestaan een miniserie (de eerste miniserie ging over mijzelf: deel deel deel deel en deel 5). Dit maal een driedelige serie.


Beste consuminderaars en vrekken, deze column gaat niet over jullie. Wel over mij, mijn beeld en hoe een woord een beeld oproept. De economische crisis is niet ontstaan door schaarste aan producten en diensten, maar door ingesleten fouten in het economisch systeem. We leven in een tijd waarin we.


Je geld of je leven

Bekijk hier alle uitzendingen terug. Toelichting: De titel is niet bedoeld als dreigement, zoals in criminele situaties. Partij voor de Dieren duidelijk dat die partij een nieuwe balans nastreeft in economische groei en welzijn en een ander.


Hij heeft zijn zaakjes gewoon prima voor elkaar. Je zou kunnen zeggen dat hij behoorlijk.

Afgelopen dagen was er een storing met internetbankieren. Dit zorgde voor onrust en paniek. Bert van Leeuwen volgt de strijd van vier patiënten voor wie crowdfunding de laatste hoop is op genezing of een betere kwaliteit van leven. Lieven Annemans neemt de gezondheidszorg onder de loep, een log, veelomvattend. Om te beginnen zou je moeten stilstaan bij het feit dat geld sterk met emoties verweven is.


Je geld of je leven

Geld ten dienste van jezelf. In veel gevallen bepaalt niet het verstand. Gewoon, door minder geld uit te geven. De beste moppen op het internet! Korte moppen, jantje moppen, blondjes moppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts