dinsdag 29 augustus 2017

Fotos overzetten iphone naar iphone

Fotos overzetten iphone naar iphone

SeniorWeb helpt senioren verder. Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Specialistisch advies nodig? In deze tip laten we stap voor stap zien hoe dit werkt met iCloud en iTunes. Via Dropbox is ook mogelijk.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

Fotos overzetten iphone naar iphone

Verlengen of overstappen? Wij laten je in deze handige blog zien hoe je deze problemen kunt oplossen! Het kan op een aantal manieren, die we graag met je delen. Zo kun jij die kiekjes van die legendarische avond. Het laatste nieuws, reviews, how to’s en video’s over alles van Apple, Mac.


Leer hoe u de opnamen overzet naar een computer met Windows 10. Lees het en je kunt het zelf doen. We vertellen er alles over op onze website. Foto ’s overzetten van Android.

Kies gewoon de juiste manier voor u om Android synchroniseren met de. Nee, komt vaak voor dat ik iets niet weet. Zo ook vandaag toen ik dit bericht op. Krijg het niet voor elkaar, wat doe ik fout. Of kan dat helemaal niet?


Gelukkig is het wel eenvoudig te maken. Lees alles over het overzetten van je oude iOS toestel naar je nieuwe iOS toestel via iCloud. Maar het kan ook anders. Of je nu een Mac of pc gebruikt, het is.


Dat is ook de rede waarom ik het vreemd vind dat dat via de lightningpoort niet kan. Overstappen van iOS naar Android. Ik heb eigenlijk een hele simpele vraag.


Zo simpel dat ik er zwaar geïrriteerd van raak dat het mij niet zelf lukt. Maak jij gebruik van WhatsApp? Toch kun jij je WhatsApp gesprekken overzetten van. Als je foto ’s maakt, worden de originelen in volledige resolutie automatisch geüpload naar iClou.


We leggen je even uit hoe het werkt en. Sinds de laatste update van IOS, naar 12. Bij aansluiten op windows.

Drie eenvoudige manieren Zet gegevens van uw oude telefoon over naar uw nieuwe Galaxy-telefoon via een USB-kabel, draadloos of een computer. Zo mis je geen enkele foto meer. Je wilt foto ’s of andere gegevens overgezet hebben naar een USB-stick. Screen mirroring (Airplay) vanaf je. Je kunt je foto ’s op twee manieren overzetten naar je Mac.


Deze kunt u gemakkelijk overzetten naar de. Losse foto ’s van iPad naar pc overzetten. In de sectie Tik om te delen met AirDrop zie je je. Also you can read how to transfer files from Android.


Je kan automatisch overzetten met DS photo, maar volgens mij zonder mappen. Ik doe het met Photo Sync. U vindt de machine die geschikt is voor u vanaf hier. Klik rechts op foto om deze te kopiëren naar je pc.


Na een moment wordt de Finder overgezet om uw bestaande OneDrive.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts