vrijdag 27 mei 2016

Workshop zilveren sieraden maken groningen

Echte edelsmid workshops. Voor grote en kleine groepen. Unieke teambuilding en workshops. Ook zeer geschikt voor Agile en zelfsturende teams. Vind zilveren sieraden maken.


Find zilveren sieraden maken vandaag! Na een workshop sieraden maken heeft iedereen een eigen unieke zelf gemaakte sieraad. Zilveren aanschuif ringen maken. Maak helemaal zelf je eigen zilveren ringen.


In een dag of middag je eigen zilveren sieraad maken. Groningen (1) Activiteit. Maak je eigen sieraad in een gezellige setting met koffie, thee en huisgemaakt lekkers voor maar € 2- ! Een mooie ring of hanger van echt zilver maken tijdens een workshop sieraden maken ! We zijn flexibel en creatief! Daarom verzorgen we gezellige en creatieve workshops voor iedereen die het leuk vindt om in één dag(deel) kennis. Atelier voor zilveren sieraden , workshops , edelstenen.


Workshop zilveren sieraden maken groningen

Gratis ruilen en retourneren. Laat het moederskindje in je los. Koop de leukste sierraden voor jouw moeder bij Lucardi. Zijn jouw overleggen toe aan meer energie en resultaat?


Zoek naar zilveren sieraden maken. Een workshop sieraden maken met de hipste kralen? Dat kan bij Urban Heart. Met een groot assortiment aan kralen en andere materialen worden.


Maak zelf een zilveren sieraad in het. Onze workshops zijn erg leuk om inspiratie op te doen, maar ook nuttig. Ook voor het maken van trouw- of. Met onze gereedschappen verbeter je jouw technieken en. Creatief zijn met echt zilver!


Tijdens de workshop edelsmeden maakt u in een dag een draagbaar en uniek zilveren sieraad met een persoonlijke draai. Vertrouwd resultaat voor sieraden zilveren. Check Visymo voor de beste resultaten!


Zelf sieraden op maat maken. Persoonlijke zilveren ringen, enkel- en armbandjes en kettingen. Aan het einde van de workshop ben je de trotse eigenaar van een zilveren sieraad. Workshop slagletters armband maken. Je kunt deze prachtige sieraden voor je zelf maken maar is nog leuker om.


Je leert hoe je zilver kunt bewerken tot een sieraad. Ibiza armbandjes, oorbellen, ketting of tassenhanger. Met mooie materialen en hippe kralen maak je alles wat je wil. Sieraden maken is weer helemaal hip. Karma zilveren kettingen;.


Workshop zilveren sieraden maken groningen

Dé sieraden en kralen winkel in hartje groningen ! Naast de kralen en sieraden die wij zelf maken ,. Bijvoorbeeld sieraden maken , glaskralen branden, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts