dinsdag 31 mei 2016

Pastechi oven

Specialistisch advies nodig? Bestel via Thuisbezorgd. Bij jouw favoriete Restaurant! Altijd de scherpste deals. Voor 22u bestel morgen in huis. Achteraf betalen mogelijk.

Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. De grootste collectie ovens vind je hier! Ovens tegen de laagste prijzen.


Pastechi oven

Deze lekkere pasteitjes met gehakt doen het goed op elk feestje. Snijd centimeter deeg van de streng. Druk beide kanten in bloem en rol er platte rondjes van circa centimeter doorsnede.


Een airfryer is namelijk géén normale frituur en géén normale oven.

Dit Curaçaose pasteitje wordt gevuld met vlees, kip, garnalen, vis of kaas. Een pastechi kun je altijd eten, als. Kan het ook in de oven ? In deze video worden de pastechi gevuld met kaas, maar op. Antilliaanse pasteitjes. Asperges met zalm uit de oven met super snelle zelfgemaakte Hollandaisesaus.


Frisse pastasalade met tonijn. Lekker vanuit je luie stoel! Ontdek wat onze beste ovens zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. Knapperige bladerdeeghapjes met een lekker hartige vulling: pasteitjes zijn terug!


Bij de borrel of – in het groot – als maaltijd. Allerhande onthult de lekkerste. De nadruk is gelegd op het deeg van de pastechi en de bereiding voor de vulling is echt op smaak gebaseerd daarom heb ik een paar met tonijn en geraspte. Sluit de pastechi en druk goed aan of ribbel met een vork. Frituur de pastechi voor ca.


Zet de pasteitjes in de oven en smeer ze aan de bovenkant nog even in met een kwastje en wat losgeklopt ei.

Pastechi oven

Bak ze in 20min mooi goudbruin gaar. Je kunt de pastei zowel in de oven als in de frituur bakken. Tip Je kunt natuurlijk ook gewoon bladerdeeg-plakjes kopen bij de de supermarkt.


Het is een deegbroodje, gebakken in olie en gevuld met kaas (mijn favoriet), tonijn, gehakt of kip. Een andere manier, die vooral handig is bij het opwarmen van grote hoeveelheden hapjes, is het gebruik van de oven. Bevochtig de hapjes goed. De lekkerste recepten met pasteitjes!


Pastechi oven

Een selectie van de allerlekkerste recepten met pasteitjes. Complete recepten met pasteitjes vind je op MijnReceptenboek. Je kunt ze eerst in de oven steken of gewoon zo opeten. Verwarm de oven voor op 2°C. Pastechi recepten, die u zult liefhebben.


Rol het deeg uit op een met bloem bestoven aanrecht en steek er met de steker rondjes uit. Fry the pastechis in deep,. They may be prepared in advance and heated in the oven just before serving.


Ik besloot mijn versie van deze pasteitjes te maken. Ik was dan ook aangenaam verrast toen deze pasteitjes uit de oven kwamen,. Maak ze nu zelf met ons recept incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts