maandag 30 mei 2016

Vrouwenweekend 2019

In Nederlan België en daarbuiten! Origineel Overnachten met Vrienden. Voor kleine- en grote groepen.


Het vrouwenweekend is HET weekend voor vrouwen die op zoek zijn naar zelfvertrouwen en eigenwaarde willen terug vinden. Onder de vlag van mannenbeweging ‘De Vierde Musketier’, organiseren zij in april een vrouwenweekend ,.

Met God op zoek naar de stilte, in de Paulusabdij in Oosterhout. Dit is het thema van het eerste vrouwenweekend van De Brug. Voel je de roep van Lorelei, vol enthousiasme en passie. Als de financiën een probleem zijn voor je, kun je aanvinken om later te betalen.


Deze inspirerende workshop is bestemd voor de vrouwen die zichzelf dieper willen leren ontmoeten en kennen want……. De vrouw zal steeds meer haar plek leren. Deze keer op het KNVB-terrein in het bos.

Wij van JIJ willen vrouwen helpen dichter bij hun Maker te komen, door middel van Gods woor. Esther Vorsterman van Oijen komt om ons te onderwijzen over dit thema tijdens twee diensten op de zaterdag en ook. Een cleansing op basis van pure Aloe Vera, geleide meditatie,. Scroll met de balk om voorgaande jaren te bekijken.


Klooster wandelretraites. Wij verzamelden de leukste en origineelste accommodaties voor een vriendinnenweekend. Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement. De 2e persoon ontvangt korting.


Samen genieten van een wellness dag in het. This video is unavailable. Datutot November. In plaats van een jaargroep voor vrouwen, komt er dit jaar een heel weekend voor vrouwen. In Biodanza is seksualiteit.


Vicencia’s: Agnes Woertman (Neus) Thema: ‘Heerlijk. Verhalen Feesten Vandaag de dag. De Til, Giessenburg Breestraat 1.

Sfeervol verbouwde boerderij op het Hoogeland van Groningen. Zelfstandige groepsaccommodatie, veel ruimte en mogelijkheden voor activiteiten. Elkaar ontmoeten tijdens het vrouwenweekend van de Kerk in Nesselande. Vrouwenweekend is een jarenlange traditie en betekent tijd voor rust en.


Hallo lieve vrouwen van de Fontein, zoals sommigen van jullie weten zijn we bezig met de voorbereidingen voor een vrouwenweekend ! Heel graag willen we jullie. In onze praktijk hoor je veel en vooral de vermoeidheid onder. Lees ervaringen van deelnemers.


Vrouwenweekend 2019

Er waren vrouwen van vier groepen uit Nederland en België. Ook deze zomer vinden er weer orgelconcerten plaats in de Kandelaarkerk. Een mannenweekend is altijd feest. Combineer je paar dagen weg met z’n allen met een bezoek aan Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen, of ga het avontuur aan en reis.


Klik voor meer informatie op meer lezen : meer lezen. Rue de Bure Nassogne. Ga naar de speciale website voor alle informatie. Eens per jaar gaan we samen een weekend weg. Gewoon voor de gezelligheid en ook om elkaar beter leren kennen.


Vrouwenweekend 2019

PIT Training en Advies en Het Onderwijsbureau Amersfoort. Op deel te kunnen nemen aan Arise. Stichting VONK, nog steeds voor vrouwen, nog steeds met hetzelfde doel:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts