maandag 24 augustus 2015

Zzp in de zorg

TMI: dé zakenpartner voor ondernemende zorgprofessionals. Jouw zelfstandighei onze toegevoegde waarde. Vaste of flexibele opdrachten mogelijk. Wie is nou eigenlijk TMI?


Maak kennis met ons bedrijf! Eén antwoord van de Overheid. Bekijk nu meer op Ondernemersplein - KVK. Informatie en advies van de overheid voor ondernemers. Koop ZZP in de ZORG van JJ Bosman.


Voor 23:bestel levertijd: dag! Je hebt een droozzp ’er worden in de zorg. Hoe verwezenlijk je dit? Je moet in ieder geval je bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Wij bemiddelen dagelijks honderden zelfstandige zorgprofessionals, helpen hen bij het vinden van opdrachten en zorgen dan de administratie uit handen wordt genomen.


Zzp in de zorg

Zorgzuster is hét platform voor zelfstandigen in de zorg. Zo krijg ook jij wat je verdient. Wij werken samen met diverse zorgorganisaties en particuliere cliënten. Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt TMI jou graag verder!


Wij ondersteunen je in het maken van de juiste. Natuurlijk wil je werken in de zorg. Voor andere mensen zorgen is het mooiste wat er is. Maar alleen als je het helemaal kunt aanpakken zoals jij dat wilt.


Zzp in de zorg

Wat is een zorgzwaartepakket? Zorgzwaartepakket is een term uit de AWBZ. Het zorgzwaartepakket heet nu zorgprofiel. Zoek zzp in de zorg in Zoekmachines Tegelijk. Vind zzp in de zorg hier in seconden!


Wat kost of vraagt een zorgverlener? Werk jij als zzp verzorgende IG of verpleegkundige in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Naast de zorg voor de patiënten moet je nu ook allerlei andere zaken goed regelen.


Wij helpen je graag op weg met. Inschrijven is vrijblijvend en kosteloos. Respect levert de beste zorg achter de duinen. Een betere plek om als zzp ’er te werken is niet denkbaar.


We doen er alles aan om je welkom te laten voelen. Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals in zorg en welzijn naar leuke vacatures. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Als je ZZP ’er in de zorg bent, of je wilt dat graag worden zijn wij er. De zzp ’er in de zorg is natuurlijk, net zoals andere zzp ’ers, een ondernemer.


De prijs of het uurtarief is een van de belangrijkste bestanddelen van een onderneming. Zzp ’ers in de zorg krijgen steeds meer te maken met allerlei regels die er binnen het vakgebied gelden. En dat levert vaak extra administratief werk. Wij zijn allemaal zelfstandige zorg - en welzijnsprofessionals, verenigd in de coöperatie Zorg Co.


Wij willen allemaal ‘ouderwetse’ zorg leveren: de cliënt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts