donderdag 20 augustus 2015

Schilderworkshops groningen

Schilderworkshops groningen

Try DownloadSearch and Save Time. Is het tijd voor een momentje voor uzelf? Geniet van een heerlijke Thaise massage. Maak snel een afspraak, wij staan voor u klaar.


Beschilder uw eigen doeken onder leiding van. Voor groepen vanaf personen kan hiervoor een datum besproken worden.

Maak uw kunstwerk in een bedrijfsuitje, personeelsfeest. Een leerzame schilderworkshop is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, vrienden- of vriendinnendag, familiedag etc. Vraag naar de mogelijkheden. Ik zal in samenwerking met jullie een opdracht verzinnen die voor.


Iedereen is creatief en dat gaan jullie meemaken. In mijn prachtige en inspirerende atelier kan je in een ontspannen sfeer werken aan wat jij wilt leren. Boek één van onze schilderworkshops.


Schilderworkshops groningen

Voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of teambuilding.

Schilderworkshops groningen

Ontdek de mogelijkheden op de site ! Catherine Gathier verzorgt schildercursus, schilderworkshops en schildervakanties waar u verder mee komt. Leden van de Noordelijke Aquarellisten verzorgen leerzame. De eerste workshop is gepland op april, de chocoladeworkshop Pasen wordt vervangen door een schilderworkshop die wordt gegeven door Ellen Dieterman. Onemotion schilderworkshop presenteert de leukste workshop schilderen door heel Nederland en ook andere creatieve workshops. Een Bob Ross schilderworkshop betekent gezellighei plezier, een onvergetelijke belevenis.


Stap voor stap maakt u een landschapsschilderij in de. Schilderworkshop volgen? Een creatieve workshop in je eigen stad beleven? Bij een schildercursus of creatieve workshop van ArtPub worden jij en je vrienden een kunstenaar.


Bekijk details Handletteren. Groningen en Overijssel. Om simpel te beginnen maak ik eerst een vlotte schets om de lastige vorm te. Svetlana geeft een demonstratie.


Als je de stille ambitie koestert om je vaardigheid in het tekenen en. Voorop staat het plezier in het doen. Het laten ontstaan van een.


Met dit creatieve arrangement krijgt u een 2-uur durende schilderworkshop van.

Bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en vrijgezellenuitjes: Pink Pepper verzorgt superleuke en goed georganiseerde workshops en uitjes met een smile. Sluiten Terug naar home. Hier vindt u echt alles voor uw feest of uitje. Een verrassende creatieve middag!


Sneltekenaar Louise organiseert regelmatig schildercursussen en schilderworkshops. Als beeldend kunstenares schildert ze de meest prachtige portretten en. Een schilderworkshop voor bedrijf, vrienden of familie. Zoekt u een inspirerende activiteit met een verrassend resultaat? Dag en inloop schilderworkshops.


KLIK HIER Teambuilding all in vanaf euro p. Tired of Endless Searching? Find groningen on MySimon. Bent u op zoek naar een leuke schilderworkshop waar u al schilderend de teamspirit van uw.


Dutch Artist Painter Henk Nyenhuis - Paintings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts