vrijdag 21 augustus 2015

Bijbaan weekend leiden

Werken om successen te behalen én ze te vieren. Vul online het formulier in. We nemen binnen uur contact op! Vrienden maken, je eigen werktijden kiezen en ook nog lekker verdienen?


Bijbaan weekend leiden

Wij bieden je flexibele werktijden en veel doorgroeimogelijkheden. Boek speciaal geslecteerde hotels voor een heerlijk weekendje Leiden! Wil je graag lekker geld verdienen in het weekend ? Het is een flexibele baan, je kunt werken in het weekend , doordeweeks en tijdens de vakantie. Bijbaan vacatures in Leiden. Een leuke bijbaan voor in het weekend ! Beste werkgevers in Leiden.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke. Kijk snel bij ons studentenwerk in Leiden. We hebben bijbanen in de sales, administratie, horeca. Begin je zoektocht bij Zoekbijbaan. Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.


Bekijk snel onze vacatures in. Of werk je al fulltime en wil je graag nog een extra dag werken in het weekend ? Misschien zoek je last-minute werk voor in het weekend. Of misschien ben je op zoek naar een bijbaan die aansluit bij jouw skills. Hier vind je gegarandeerd werk! Zoek naar bijbaan weekend op de nieuwe KensaQ.


Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan ? Een bijbaan vinden in Leiden. Vind jouw ideale bijbaan. Studentalent is actief in de sectoren zorg, klantcontact en onderwijs. Leiden heeft allerlei werkgebieden waarin.


Bijbaan weekend leiden

Gezellig team en flexibele werktijden. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die - naast hun opleiding of studie - een bijbaan willen. Dat doen ze doordeweeks of in het weekend. Je bent tussen de 3-uur per week beschikbaar en je vindt het niet erg om soms in het weekend te.


Dé bijbaan voor topstudenten die ook nog eens goed verdient! Afgelopen weekend hadden wij weer een drukke en mega gezellige selectiedag! En waar plek is voor jouw talent. Wij snappen dat je een bijbaan zoekt die goed te. Info over leiden vacatures bijbaan.


Resultaten van zoekmachines! Als weekendhulp ondersteun je het verkoopteam op koopavond en in het weekend. Jouw plezier in je bijbaan straalt uit. Zoek jij een leuke bijbaan naast je studie waarbij je zelf je werktijden kunt inplannen?


Zoekt u een bijbaan waar uw eigenschappen en. Leuke baan voor het nieuwe schooljaar als conciërge op een middelbare school midden in leiden. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.


Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met. Voor studenten is Mise en Place dé flexibele bijbaan binnen de horeca en evenementenbranche, waarin jezelf kunt bepalen waar, wanneer en met wie je werkt. Werken bij Lyceo betekent waardevol zijn voor anderen én een bijbaan hebben met inhoud die goed staat op je cv.


Wij hebben bijbaantjes voor scholieren in Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts