maandag 15 juni 2015

Vakantiekrachten gezocht

Kijk hier voor diverse vacatures! Vakantiekrachten gezocht ! Bij Florein werk je wanneer het jou uitkomt, in je eigen omgeving. Voor ons hele werkgebied zijn wij op zoek naar vakantiekrachten huishoudelijke hulp.


Bekijk de voordelen en bereken direct het uurtarief.

Vakantiekrachten gezocht

Zin om bij te verdienen in de zomervakantie? Voor verschillende projecten zijn we opzoek naar vakantiekrachten om ons team te. De zomerperiode gebruiken om je spaarpot aan te vullen? Zoek jij een leuke bijbaan in de bediening of de schoonmaak?


Van mei tot en met oktober is het druk in het hotel en kunnen we wel wat extra. Wij hebben jaarlijks meer dan 5. Kom bij ons werken als vakantiekracht !

En ben op zoek naar een leuke, uitdagende vakantiebaan binnen de gehandicapten zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken voor zowel het extramurale team, de intramurale teams, hostel, keuken of het restaurant vakantiekrachten , die in de maanden juni tot en met september. Gezocht : vakantiekrachten ! Wil je lekker bijverdienen?


Ga dan deze kerstvakantie aan de slag bij Florein. Als vakantiekracht hou je. Utrecht Jij bent een gedreven logistiek medewerker met een passie voor de heftruck. AB Vakwerk in Sneek op NationaleVacaturebank. Jij vindt het gaaf en een uitdaging om het.


Om ook in de toekomst iedereen van goede zorg te kunnen blijven voorzien zijn er veel extra mensen nodig in de sector zorg en. DROS facility groep biedt een breed scala aan facilitaire diensten onder één regie. De zomer komt er weer aan en de drankjes op het terras en de tripjes naar het strand betalen zichzelf natuurlijk niet!


Heb jij al vakantieplannen? Van schoonmaken, schoonmaakartikelen, beveiliging, bedrijfscatering. Moet je nog nét dat ene beetje sparen om op vakantie te kunnen gaan?

Vakantiekrachten gezocht

Kom dan langs bij MF Uitzendbureau in Hoogeveen! Functieomschrijving: Voor diverse opdrachtgevers zijn wij in de zomermaanden op zoek enthousiaste vakantiekrachten. Voor een organisatie in Vught zijn wij op zoek naar flexibele, parttime thuiszorg medewerkers. Wij bieden leuk én zinvol vakantiewerk en brengen dat onder de aandacht. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Op deze pagina over vakantiewerk vind je verschillende vacatures. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Tot kosten besparen tijdens de zomermaanden?


Wij werven de beste vakantiekrachten voor jouw bedrijf. Benieuwd wat een vakantiekracht kost? Klik op de link en meld jezelf of. Plaats nu geheel vrijblijvend uw vacature op Zoekvakantiewerk.


In de zomervakantie hebben wij weer enthousiaste vakantiekrachten nodig! Vind jij het leuk om buiten in het groen te werken en wil je een goed salaris? VAKANTIEKRACHTEN GEZOCHT AMI BV is per direct op zoek naar vakantiekrachten.


Vakantiekrachten gezocht

Volg jij een opleiding in de zorg of welzijn? Of heb jij tijd en energie om in vakantie bij te springen? Voor Bleckmann Twente zijn wij op zoek naar vakantiekrachten ! Of zoek jij een leuke werkplek voor naast je studie. Kom werken bij Start People! Dan is dit wellicht de perfecte baan voor jou!


Ben jij klaar met school?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts