woensdag 24 juni 2015

Management in de zorg hbo

Management in de zorg hbo

Studeren doe je bij Hogeschool NTI. Geaccrediteerd door de NVAO! Zoek naar managment in de zorg op de nieuwe KensaQ. Heb je de ambitie om binnen je vakgebied door te groeien?


Ambieer je een managementfunctie in de gezondheidszorg?

Management in de zorg hbo

Of wil je ‘iets in de zorg ’, maar niet ‘aan het bed’? Hoe de zorg werkt, weet je al uit ervaring. Met een deeltijdopleiding management in de zorg leer je de benodigde managementvaardigheden.


Ben jij (aankomend) manager in de zorg - en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Wil je de gezondheidszorg in? Met ruim jaar ervaring is ISBW uitgegroeid tot de opleider voor professionals.


U kunt kiezen uit 2praktijkgerichte opleidingen en trainingen.

Bij ISBW vind je veel verschillende opleidingen op HBO -niveau. Ook voor management in de zorg. Onze opleidingen zijn ingedeeld op de onderwerpen die je wilt leren,. De opleiding management in de zorg leidt je op tot een manager met zowel praktische managementvaardigheden als leiderschapsvaardigheden. Na het afronden van de.


Bekijk direct de nieuwste Vacatures op Trovit. Hoe geeft u richting aan een organisatie in de gezondheidszorg? Waarom is klantgericht denken en werken zo belangrijk?


En hoe worden organisaties binnen de zorgsector. Wat u in deze eerste fase leert is herkenbaar, waardoor u het meteen. Wilt u een managementprogramma volgen dat zich puur en alleen richt op zorg en welzijn? Volg de opleiding Middenmanagement zorg en welzijn ( hbo ) bij Inholland Academy. HBO jaaropleiding in bedrijfskundig zorgmanagement.


Stoomt u klaar voor de hogere functies in de gezondheidszorg. Deze opleiding kun je volgen bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen Nijmegen.

Management in de zorg EC. Programma Programma 1EC Fase 1. In de eerste fase van deze opleiding verdiept u zich in management en de verschillende organisatievormen in de zorgsector. Wilt u meegroeien met de ontwikkelingen binnen uw Zorg en Welzijn organisatie? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Deze boeiende en veelzijdige opleiding voor Zorg.


Doorgroeien naar een positie als teamleider, regiocoördinator of afdelingshoofd. Een functie met meer en andere. En liefst op beleidsniveau? Dan is dit de perfecte studie.


De bijeenkomsten zijn te volgen op locaties door heel Nederland en zorgen voor een. Je bent werkzaam in de zorg - of welzijnssector of hulpverlening en je helpt of ondersteunt mensen in hun woon- en leefsituatie. Je zorgt voor professionele. Werken in zelfsturende teams heeft veel voordelen: veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers en daardoor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij de inhoud.


Heeft u een verpleegkundige of medische achtergrond? En krijgt u een meer coördinerende of leidinggevende rol in de zorg ? Post- HBO Hoger management in Zorg en Welzijn Deze. Je vind hier cijfers, feiten, studentenoordelen, contactgegevens, informatie over de arbeidsmarkt. Na de opleiding kun je een (midden)managementfunctie bekleden binnen een organisatie waar zorg en dienstverlening centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan zieken- en.


Volg post- hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn. In de avondopleiding post- hbo Bedrijfskunde zorg en welzijn ontwikkel je jezelf tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts