vrijdag 8 november 2019

Vavo avondschool

Erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen. Bekijk ons ruime aanbod! HBO Bacheloropleidingen! Ben je gezakt en wil je je onvoldoendes ophalen om alsnog te slagen voor VMBO-T, HAVO of VWO? Dan is vavo iets voor jou!


Het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) is door de overheid erkend en gesubsidieerd onderwijs op vmbo-tl-, havo-, en vwo-niveau. Het VAVO Lyceum van Twente leidt (jong)volwassenen op voor vmbo-tl, havo of vwo diploma of één of meerdere certificaat, dus met precies dezelfde waarde als diploma. In het vavo kunt u vanaf jaar een vmbo-tl-, havo- of vwo-diploma voor het voortgezet onderwijs halen.


Je diploma behalen op jouw manier? Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs ( vavo ) Om een opleiding te volgen bij het Ster College moet je in principe minimaal jaar zijn. Dat kan bij Nova College Vavo. Iedereen vanaf jaar kan via vavo een diploma halen voor vmbo-tl (theoretische leerweg), havo of vwo. Onder voorwaarden geldt dat ook voor 16- en 17-jarigen.


Jongeren zonder diploma krijgen via het vavo alsnog de kans om een diploma te halen. U kunt als decaan uw leerlingen aanmelden voor een opleiding van het VAVO Lyceum. Leerlingen kunnen bij het VAVO Lyceum terecht als zij een diploma of deelcertificaat. Volg nu een opleiding naast uw baan. Vraag de studiegids aan!


Wil jij je diploma mavo, havo of vwo halen? Het voortgezet algemeen volwassenen onderwijs ( vavo ) biedt jou de kans om alsnog je diploma te halen. Heb je als interessegebied Voortgezet algemeen volwassenen onderwijs of afgekort VAVO ? Kom kijken bij het Alfa-college!


Bij de vavo van ROC Nijmegen kun je certificaten of een heel diploma voor de. Informatie over de afdeling Vavo -College van het Koning Willem I College. Wat is het VAVO Rijnmond College? VAVO betekent voortgezet algemeen volwassenenonderwijs.


Ben je jaar of ouder en heb je nog geen diploma, dan kun je op het VAVO. Je kunt ook certificaten voor losse vakken halen. Er zijn verschillende redenen. Bij VAVO Haaglanden kun je (alsnog) je mavo (vmbo-tl), havo- of vwo-diploma behalen. Ga voor alle vakken of kies losse certificaten.


Kies voor studeren in deeltijd of. Ik ben op een gegeven moment de avondschool gaan doen, waar ik Nederlands,. Leerlingen die gezakt zijn voor hun eindexamen doen in principe bij het vavo alleen de vakken met een onvoldoende over.


Je krijgt vrijstellingen voor de vakken. Op het VAVO kun je het vwo-diploma halen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om losse certificaten te halen. Het aantal vakken dat je volgt, hangt af van de.


Bij ons kun je terecht voor het vavo. We hebben ook cursussen Nederlandse taal en cursussen inburgering. VAVO is voor leerlingen van jaar of ouder. VAVO college Helmond biedt een nieuwe kans op een HAVO- of VWO-diploma of certificaat.


Joke Smit College ( vavo ) Mavo, havo en vwo voor volwassenen. Alsnog je diploma vmbo-tl, havo of vwo halen? Of maar één vak van deze opleidingen volgen voor een vervolgopleiding of baan? Haal je havo of vwo in één jaar of losse deelcertificaten Op slechts minuten met OV van Amsterdam. Vavo bij het Regio College, dat is: in één of twee jaar je.


Bent u ouder dan en wilt u (weer) naar school? Wilt u beter Nederlands leren of denkt u aan een cursus of opleiding? In Almere zijn er volop mogelijkheden om u te. Rijn IJssel VAVO biedt volwassenen (maar óók 16- en 17-jarigen) de kans om een vmbo-tl, havo- of vwo-diploma te halen.


Vmbo-tl, havo, vwo voor volwassenen in Amsterdam. VAVO Nieuwe kansen voor mavo, havo en vwo, wanneer je jaar of ouder bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts