donderdag 20 juni 2019

Horeca pand te huur nijmegen

In de aantrekkelijke wijk Nijmegen -Oost ligt dit prachtige restaurant met zijn brede gevel en zonrijk terras. Ook geschikt voor café-bar of. Horecapand in Nijmegen ,. Info over horecapand te huur nijmegen.


Resultaten van zoekmachines! Berg en Dal ( bij Nijmegen ). Bekijk alle bedrijfspanden te koop en te huur in Nijmegen op funda in business. Te koop prachtig Grand Café in Nijmegen : 979: Nijmegen : Café - Bar. Bekijk bij RéBM Bedrijfsmakelaardij Amersfoort alle horecapanden die te koop en te huur staan.


Huur horecapand in Gelderland. Vind het beste aanbod aan Huurwoningen in Nijmegen. In het gerenoveerde pand aan de sint annastraat zijn. Locate aanbod in Nijmegen.


Wilt u uw horecapand verkopen,. Mogelijkheid om alle vergunningen te verkrijgen. Restaurant te huur aan de Westeinderplassen nabij Leimuiden. Immo : het volledige aanbod horeca te huur , België op Immoweb.


Gemeente Spijkenisse wil meewerken aan het delen van het pand waarbij voor het te. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht omgeving nijmegen , met prijzen vanaf € 340. Klik hier voor het aanbod van horecabedrijven en horecapanden te koop en te huur in Noord Hollan Zuid Hollan Flevoland en Utrecht. Deze ruimte aan de Voorstraat in Dordrecht is geheel ingericht met bar. Te huur : mooi handelsgelijkvloers te Schilde.


Geschikt voor horeca of winkel, vele mogelijkheden ik denk bijvoorbeeld aan een tearoom of. Zowel te koop als te huur. Een winkelpand in Nijmegen is op meerdere plekken te vinden.


Voornamelijk in het winkelcentrum in het hart van Nijmegen , maar ook in. Winkelruimte te huur Nijmegen. Het meest complete overzicht van horecapanden te koop en te huur in Nederland! Vooraan in het pand heb je een openruimte om stoelen te plaatsen met aansluitend een toilet ruimte. Bekijk bij Saelmans Makelaardij alle horecapanden die te koop en te huur staan.


Iedere donderdag vanaf 12. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca pand amsterdam, met prijzen vanaf € 1. Diverse panden te huur die geschikt zijn om HORECA activiteiten in uit te voeren op Overnamemarkt. Dit horeca pand is gelegen aan de populaire stadsgravenstraat in het centrum van Enschede, jaar lang heeft er een bekende shoarma zaak in gezeten maar vanwege. Huurbescherming horecapand of.


Om informatie te delen op social media. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen. Kantoorruimte te huur Nijmegen Keuze uit verschillende kantoorruimtes Bespreek de mogelijkheden Ook voor opslag-, winkel- en woonruimte. TE HUUR OF OVER TE NEMEN?


VIND HET PAND DAT BIJ JOU PAST. Op zoek naar een pand om jouw horecazaak uit te baten? Ons aanbod van huur panden voor bedrijven wordt regelmatig ge update. Bekijk ons overzicht bedrijfspanden die te huur staan.


Droom je ervan een winkel te beginnen? Of om een restaurant of kookstudio te starten? Het kan middenin toeristisch Boekelo. Door ons grote bestand met woningen hebben we regelmatig woonruimte te huur beschikbaar.


Gelegen in de Kempen, Plaats Bergeijk aan Het Loo. Dominicanenstraat te Nijmegen , Appartement. Verhuur van garageboxen in Nijmegen.


De boxen zijn te huur als garage, opslagruimte, berging, loods, bedrijfsruimte, autostalling, parkeerplaats, stalling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts