maandag 24 juni 2019

Hapje met fregola

Dit is een vegetarisch gerecht waar iedereen blij van wordt. Fregola wordt vandaag de dag nog. Een risotto gemaakt met een Italiaanse pastasoort fregola. Bekijk het bord hapje van Katrien De op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Halletjes, Hapjes en Tapas.


Bekijk hier het videorecept voor een vegetarische fregola sarda met doperwten. Het lekkerste recept voor Kingkrab met fregola vind je bij njam! Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Tweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven.


De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega’s bij De Keyser en de Kok. Gebakken coquilles, fregola met pompoenpuree, pancetta en shiitake is een lekker feestelijk recept. Ik maakte dit onlangs op een kookworkshop van Le Creuset. Roer de kruiden door de fregola en breng op smaak met olijfolie en zout. Komkommer hapjes met tonijnsalade.


Traditioneel worden ze gegeten met zeevruchten maar je kan ze net zo goed serveren met pesto, in een salade of. Saus: Boschampignons reinigen en in blokjes snijden, aanbakken en kruiden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze pin is ontdekt door Els H. Voeg de gekookte doperwten toe aan de fregola en breng op smaak met de truffel olie en plakjes truffel. Baby’s eerste hapjes 4-maanden.


Gevulde sojasaus eieren. Op mijn foodblog worden uiteenlopende recepten afgewisseld met kooktips en reviews van kookboeken, restaurants en meer. Dé manier om je gasten te verrassen is met zelfgemaakte hapjes. Zoet of hartig, warm of kou makkelijk te maken of juist een leuke uitdaging. Ingrediënten: rode uien, in parten, 2g cherrytomaatjes, gehalveer courgette, in brunoise, el olijfolie, el balsamicoazijn, 3g fregola , zoute.


Ik heb het hapje zonder het brood gemaakt, maar gewoon in een glaasje. Mijn persoonlijke top met handige verjaardag hapjes. Ik heb een top met koude en warme hapjes gemaakt. Staat er bij jou altijd een schaaltje komkommer op tafel bij verjaardagen? Tijd om te variëren met deze soorten komkommer hapjes ! Hapje van rauwe ham, roomkaas, rucola en pijnboompitten.


Het eerste hapje is gebaseerd op een voorgerecht dat je vaak ziet: meloen met parmaham. De zoute parmaham combineert heerlijk met de zoete meloen. Kook de fregola beetgaar in gezouten water en verfris.


Hapje met fregola

Laat ze afkoelen, snij in twee en haal de zaadjes eruit. Strooi de fregola in de saus, roer goe breng op smaak met peper en zout en kook de fregola zolang als aangegeven op de verpakking. Controleer of er nog water bij moet. Leg er dan een sneetje gerookte zalm en een schijfje hardgekookt ei op. Maar heb je al eens bedacht om deze zelf te maken.


Bestrooi dit lekkere hapje met fijngehakte peterselie. Ik zette makkelijke hapjes op een stokje voor je op een rijtje. Moet morgen wat hapjes maken en denk net , even kijken of Pauline iets leuks heeft. Bladerdeeg hapjes met spinazie en feta is een heel bekend Grieks hapje.


Meestal worden ze met filodeeg gemaakt maar met bladerdeeg zijn deze hapjes. Binnenkort een verjaardag en ben jij op zoek naar lekkere hapjes ? Dan moet je zeker hapjes met komkommer op tafel zetten! Jouw vrienden zullen hapjes met brie op de borreltafel dubbel waarderen.


De lekkerste borrelhapjes met zalm allemaal handig bij elkaar. Op ieder feestje heb je van die hapjes met gerookte zalm en kruidenkaas. Maak dan eens een schaal met verschillende soorten wrap hapjes.


Hapjes zijn de ideale smaakmakers om een feestje te beginnen. Op deze pagina vind je alle recepten van hapjes , gemaakt door chefs als Sandra Bekkari, Sofie Dumont en. Vandaag maakt Jeroen het groentevak van de koelkast leeg voor een lekkere soep met veel groenten, balletjes van merguezworstjes en fregola.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts