dinsdag 29 januari 2019

Nti horeca

Nti horeca

Start nú jouw Opleiding bij NTI. Studeren waar en wanneer je wilt. Ontdek waarom NTI ook bij jou past. Alle voordelen op een rij.


Heb je serieuze plannen om een eigen bedrijf of webshop te starten? Wil jij aan de slag in de horeca ? NTI heeft de beste opleidingen over detailhandel en horeca. We hebben opleidingen over o. Begin dan vandaag nog met de opleiding tot horecaportier bij het NTI ! Haal het officieel erkende diploma! Snel en flexibel bij het NTI.


NTI staat al jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. NTI biedt ruim 8opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Een MBO-opleiding of cursus volgen bij het NTI betekent studeren op jouw eigen manier.


Nti horeca

De MBO-opleidingen van het NTI staan hoog aangeschreven. Maak jouw droom waar met de MBO Detailhandel opleiding van NTI en start je eigen zaak! Het nieuwe studeren begint bij NTI.


Je studeert in je eigen tempo voor een officieel mbo-diploma. Tijdens de horeca -opleiding van het NTI leer je alles wat je moet weten. Bijvoorbeeld hoe je ervoor zorgt dat jouw gasten tevreden. Bekijk de Commercieel Medewerker vacature bij NTI in Leiden op NationaleVacaturebank.


De populairste carrièresite van Nederland. Hou je van werken in de horeca ? Wil je gasten graag een onvergetelijk uitje bezorgen? Ga voor Kwaliteit en Schrijf je in voor een NTI-Opleiding met Erkend Diploma. De opleiding van NTI ligt op MBO-niveau en voor deze opleiding hoef je geen vooropleiding te. Voor iedereen een voordeel.


Horeca ondernemers vaardigheden. Gelezen Ophalen of Verzenden. Bekijk hier de mbo opleidingen in de toerisme en horeca. Wat moet je beslist weten?


Leermiddelen, examens, SVH Meester, brancheactiviteiten: wij staan achter de Nederlandse horeca ! Koop of Verkoop nti op Marktplaats. Event, toerisme en horeca. Inkoop, logistiek, kwaliteit en proces.


Wil je een hoger resultaat voor de Cito of extra oefenen met de basisschoolvak Rekenen? Via je persoonlijke NTI -account kun je de administratieve zaken rond je studie regelen en je eenvoudig aanmelden voor praktijkdagen of vervolgstudies. Wij bieden erkende MBO-, HBO-, Master- en Vakopleidingen als thuisstudie maar ook als maatwerk.


Vind nti op Marktplaats. Inclusief het boek basis bekwaamheid horeca. Structuur en flexibiliteit met een erkende klassikale HBO-opleiding van NTI. Les van ervaren docenten.


Deel je studietijd zelf in. Heb je interesse in een opleiding van het NTI ? Vraag dan de gratis studiegids aan! Als horeca portier ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de veiligheid binnen een horecagelegenheid. In de cursus krijg je dan ook te maken met de theorie en. Cursus Sociale Sociale Hygiëne.


Dé grootste erkende partij. Volg de 1-daagse HACCP Cursus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts