dinsdag 29 januari 2019

Horeca overname haarlem

Boek uw Hotel in Haarlem online. Reserveer online, laagste prijzen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Blader hieronder door ons actuele aanbod horeca objecten in Haarlem en omgeving.


Deze hebben we zowel te koop als. De ligging : a locatie haarlem op een a locatie in haarlem bieden wij u een horeca zaak aan, gelegen in de grote houtstraat.

Horeca overname haarlem

Horecabedrijf ter overname in het centrum van. Dit is dé winkelstraat van haarlem waar. Horecawinkelmakelaars is uw partner bij de verkoop of aankoop van uw horeca of. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname.


Horeca , Detailhandel, Wonen: Inventaris. Info over horeca ter overname haarlem. Resultaten van zoekmachines! Vind overname haarlem op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Rotterdam hillegersberg. Informatie over dit object. Midden in het centrum van Haarlem op loopafstand van de grote markt bieden wij deze horeca ruimte te huur aan van ca. De locatie in Haarlem beoordelen.


Horeca overname haarlem

De financiering is bestemd voor de overname ,. Op zoek naar horeca vacatures in Haarlem ? Vind hier je droombaan en kom werken in Haarlem. Bekijk nu alle horeca vacatures! De besturen van deze afdelingen vertegenwoordigen de horecaondernemers die lid zijn van KHN. Hotel op schitterende locatie in centrum Haarlem Noord-Holland Hotel gevestigd in centrum Haarlem , schitterende locatie, gevestigd in stedelijk monument.


Restaurant in Hillegom ter overname Meerstraat 2 Hillegom, Zuid-holland. Restaurant Bij Deborah is een warm ingericht Restaurant met een lange donker houten bar die. La Place is een groeiende succesformule. Elke dag brengen wij bij duizenden gasten een glimlach op het gezicht, met huisgemaakte, dagverse en natuurlijke gerechten.


Gelegen op een fantastische locatie in het centrum van Haarlem. Zaak is ter overname omdat meerdere vestigingen anders worden georganiseerd. Sterwaardige Restaurant locatie, horeca overname.


Cafetaria ruimte winkelcentrum Weert te huur, geen overname inventaris. Het restaurant kent een decennialange historie, beschikt over een heel goede naam en is gelegen in het historische centrum – aan één van de mooiste pleinen.

Wij vertegenwoordigen bijna 20. Bent u op zoek naar een horecamakelaar actief in Haarlem ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van horeca. Haarlem is een ideale stad om een horeca gelegenheid te kopen.


De sfeervolle, authentieke binnenstad van Haarlem trekt veel bezoekers. De meeste horeca gelegenheden. Na de overname van Shooterz Hoorn heeft Samantha van Drie de smaak te pakken en.


De VMH Horecamakelaars kunnen u als horecamakelaar van Haarlem bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven. Door mijn adviseur werd ik geattendeerd op het fenomeen crowdfunding en de kracht daarvan. HCN heeft in het gehele proces actief meegedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts