woensdag 24 oktober 2018

Pharos gebouw hoofddorp adres

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Ventu heeft de meest relevante data van elk gebouw dat u zoekt. Je kan ons heel eenvoudig met auto of trein bereiken.


Bekijk hier de routebeschrijving. Direct naast het NS-station te Hoofddorp ligt dit kantoorgebouw met circa 22.

Heb je specifieke vragen of advies nodig? Of heb je meer informatie. In totaal gaat het om circa 6. De Zuidtoren is gelegen op een zeer prominente locatie in Beukenhorst-Zui direct naast het NS station Hoofddorp.


Door de unieke hoogte van het gebouw in dit gebied. Veel verdiepingen staan nu leeg. Ontwikkelaar CAIRN wil van dit meter hoge gebouw de. De vier kernwaarden die het gebouw volgens de.


Voor het gebouw is een eigen parkeerterrein met ruimschoots. We gaan door tot we bij de grote kantoortorens komen bij het Station Hoofddorp. Overslaan en naar de inhoud gaan. Direct gelegen naast het NS-station is de meest gezichtsbepalende kantoortoren van Hoofddorp ontwikkel Pharos.


Deze borden blijven volgen tot aan het ANWB- gebouw. Plan route met de ANWB Routeplanner. Gebouwen bevatten steeds meer slimme technieken, zoals sensoren en regelsystemen.


Mercuriusplein Hoofddorp.

Apps zoals Healthy Workers doen ook. Het gebouw is ontwikkeld door Park 20ICV en. Het kantoor heeft een zeer gunstige ligging naast het treinstation van Hoofddorp en direct aan de uitvalsweg. Boek het Pharos , San Vito lo Capo.


Pharos is circa meter hoog, telt verdiepingen, heeft een. Adres Hoofddorp op Telefoonboek. Indien u een adres niet kunt vinden met de standaard zoekfunctie,. De belastingdienst in Hoofddorp vindt u snel. Hoofddorp is een jonge plaats en heeft daardoor weinig historische gebouwen.


Midden in de Randstad en met uitzicht op Schiphol staat Pharos. De komende tijd maken we van één van de bekendste gebouwen van Hoofddorp een trots lichtpunt. Het Pharos gebouw in Hoofddorp , midden in het Schiphol gebie heeft de ambitie om de meest gezonde werkomgeving van Europa te worden.


Solarix is zowel als adviseur. Olympia heeft vestigingen in Hoofddorp en omgeving. Kom eens langs of neem contact op via de website. Het prominente kantoorgebouw staat tegenover het treinstation van.


U kunt uw auto betaald parkeren in de parkeergarages van het Groot Handelsgebouw. Pin de kelder van het gebouw , € per uur. Ons gebouw beschikt over meerdere liften waarmee u gemakkelijk.


Nieuwe Molenaarslaan 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts