donderdag 22 februari 2018

Jam bornem openingsuren

Bekijk ons uitgebreide JAM assortiment. Specialistisch advies nodig? Ook af te halen in één van de winkels! We zaten als 2de klant aan tafel en de.


Openingsuren van Jam in Bornem met adres Boomstraat vind je op deze pagina. Bediening was zwak maar wel vriendelijk. Cookies zijn bestanden die worden.


De openingsuren van Postkantoor bpost in Bornem met adres Boomstraat 46. Voor 23:bestel morgen in huis. Zoek op Infobel andere bedrijven in de categorie.


Biestro H-eat, iets anders dan een restaurant, eethuis of brasserie. Bibliotheek Bornem bouwt mee aan het netwerk van Vlaamse en Brusselse openbare bibliotheken. Kom het voelen, ruiken, zien en vooral PROEVEN in Bornem. Een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen nodig? Bij Pearle Opticiens in Bornem staan onze gespecialiseerde opticiens voor u klaar met persoonlijk advies.


Contactpersoon : Ellen Aerts. Aangepaste openingsuren donderdag en vrijdag. Jureer mee voor Bornem ! De kinder- en jeugdjury Vlaanderen is de leukste boekenjury van kinderen en jongeren. Kringloopwinkel SpoorBornem aan de Rijksweg in Bornem , Antwerpen. Maandag– Vrijdag: 9u tot 17uZaterdag – Zondag : 9u tot 18u Donderdag Gesloten.


Vanaf mei veranderen de openingsuren van het gemeentehuis in Bornem. Deze verandering kwam er na een onderzoek van de bezoekerstijden. Kom langs in ons verkoopkantoor op de Puursesteenweg Bornem tijdens de openingsuren of maak een afspraak. Onze projecten Project Kapelstraat-Nieuwstraat. Eyckerhof te Hingene ( Bornem ). Keuken open van 12u tot 14u - 19u tot 21u 00.


Restaurant open van 12u tot 16u - 19u tot 00u 30. Bij JAM worden snelle, maar smakelijke, pure gerechten in een hip en trendy lounge kader geserveer afgehaald of uitgeserveerd. JAM staat garant voor een kwali.


Colruyt - Bornem biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt. Bij Imacar Bornem kan u terecht voor een ruim aanbod stockwagens van Peugeot, Citroën en Hyundai.


Breevensportkafee bevindt zich in het park Breeven in bornem. Je bent hier welkom voor een drankje, een snelle lunch of een uitgebreid etentje. Daarnaast bieden wij tweedehands ook alle merken aan. Naar aanleiding van de Notarishuis Inspiratiedagen hebben we deze week aangepaste openingsuren. Ben je op zoek naar een sportschool?


Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Bornem Tijpel ★ Schrijf je nu online in! Orthopedie Cuyt biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug. Uw KBC-verzekeringsagent, altijd een stapje voor. Welkom op de overzichtspagina van onze zelfstandige KBC–verzekeringsagenten.


Bij deze specialisten vindt u. De Watertoren moet een plaats worden waar iedereen zich welkom voelt,. Promoties Acties Folders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts