woensdag 29 november 2017

Merwedelingelijn staking

Reizigers geven dikke voldoende voor treinreis. Dit blijkt uit de jaarlijkse. Reizen met een streekbus of regionale trein zit er morgen en dinsdag niet in.


Dit komt door een staking in het streekvervoer. Het busvervoer in de Drechtsteden ligt donderdag januari plat. Het personeel ligt het werk neer voor een betere cao. De trein van de Merwedelingelijn rijdt volgens dienstregeling.


De staking zal landelijk worden gehouden. Het treinverkeer in de regio heeft woensdagochtend weinig last van de landelijke staking in het openbaar vervoer van een dag eerder. Moet je donderdag mei gebruik maken van het openbaar vervoer, let dan even op. Er is een staking door chauffeurs van streekvervoerder Arriva.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. De vervoersbonden van CNV en FNV hebben voor donderdag januari een landelijke staking aangekondigd in het regionaal openbaar vervoer.


De hele dag rijden er dan geen streekbussen in de regio. Overgang openbaar vervoer regio DAV en Merwedelingelijn. Per aanstaande zondag december gaat Qbuzz het bus- en treinvervoer in de regio.


Winschoten – De vakbonden hebben vanaf maandag juni een landelijke OV- staking aangekondigd. Deze acties vinden wij als Arriva volstrekt onnodig en. Woensdag is de landelijke OV- staking begonnen.


De dreiging geldt niet voor het treinvervoer op de Merwedelingelijn en de diensten van de Waterbus. In dat geval gaat de staking niet door. Het openbaar vervoer ligt dinsdag bijna helemaal plat.


Met de staking willen de vakbonden afdwingen da. R-net staat voor betrouwbaar, frequent en comfortabel openbaar vervoer in de Randstad. Je herkent de bussen, trams, metro’s en treinen van R-net aan de rood-grijze. Voor de reizigers op de Merwedelingelijn tussen Gorinchem en Geldermalsen, was het vandaag duidelijk een pechdag. Door een seinstoring was er deze dag voor de derde.


Er zijn dan ook al veel klachten binnengekomen bij over de stakingen ,. Die gaat minimaal drie dagen duren. Donderdag landelijke staking. Staking : twee dagen geen streekbussen rijnmond. Medewerkers van het streekvervoer gaan maandag en dinsdag staken.


Ja hoor, er was er weer eens een staking in het streekvervoer,. Wij hebben de rechter gevraagd om de staking te verbieden. MerwedeLingeLijn , de trein Dordrecht – Geldermalsen, rijdt wel. In de loop van donderdagochtend wordt duidelijk wat de omvang van de. De MerwedelingeLijn richting Geldermalsen reed vandaag wel, omdat sommige werkgevers van Qbuzz aangesloten waren bij de vakbond VVMC.


De grote schoonmaak in de NS-treinen is begonnen. Vijf weken lang waren de schoonmakers in staking voor een beter CAO. Nu er een nieuw cao-akkoord is moet. Overzicht treindiensten In het.


Volgens Rover hebben vooral. Help mee het OV te verbeteren, wordt lid! Op de lijn Almelo - Mariënberg wordt gebruik gemaakt van LINTen (waarvan reserve is).


Ov- staking miljoenenstrop voor sector. Guus Puylaert in rubriek centraal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts